Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a szörnyűség a...

Mi lehet ez a szörnyűség a hasamon?

Figyelt kérdés

[img] [link]

Rendesen tisztálkodom kenem magam testápolóval de mégis valahogy kijött rajtam ez , nagyon erős szőrzet van a hasamon ami a legfőképp zavar mit tudok tenni ? Segítsen valaki nagyon kétségbe vagyok esve és már nagyon utálom magamat:S

2009. szept. 16. 13:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
kicsit száraz és kiemelkedik a hasamról ahogy látod van ott ilyen pont szerű valami és az nagyobb a felszíntől ...S:
2009. szept. 16. 13:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nos, énmég mindig amondó vagyok, h vmi kidörzsölte + egykis allergia.

rossmannban lehet kapni perilla krémet, azilyen allergiás kiütésekre van.

de próbálkozhatsz canesten, v betadine kenőccsel is, ha nemvállna be az allergia elleni krém.

2009. szept. 16. 13:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Èn pedig azt mondom,hogy ne próbálkozz magad vásárolta krémekkel,pláne ne gombára valóval.Keress fel egy másik börgyógyászt.

Szintén eüs.

Mindenek elött egy vérvétel.Nem árt.

2009. szept. 16. 13:20
 14/17 A kérdező kommentje:
És azt nem tudnád megírni hogy ezzel a sok férfi hormonommal hova fordulhatok milyen orvoshoz, 2 éve fogamzásgátló tablettát írattam fel hogy ne essek teherbe nem volt vele semmi gond mikor is 4 nap után nem bírtam sajnos és abba kellett hagynom akkor a bőrömön nagy piros foltok jelentkeztek ami viszketett egyből tudtuk mi az! Csak most az van ha el megyek hogy sok bennem a hormon akkor lehet hogy ilyesmi tablettát írnak fel nem ? vagy van más is ?
2009. szept. 16. 13:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A kislányomon is hasonló van,már 2 hete.

Őt megcsípte valami és ilyen lett,szerintem allergia.nekem is neogranormont adtak..

2009. szept. 16. 13:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

ha hirtelen kezdtél el szőrösödni, akkor a hormonok okozzák.

ha viszont mindigis ilyen szőrös voltál, akkor akár természetes is lehet, énis elég szőrös vagyok, de nincsen semmilyen hormonbajom.

amúgy ha akarsz, akkor először háziorvoshoz menjél, mond el h szőrös vagy, és fog adni beutalót hormonvizsgálatra.

2009. szept. 16. 13:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását kicsit jobb lett a kedvem azt hittem semmi kilátás nincs amibe egy kicsit kapaszkodhatnék ...:) De most már megnyugodtam !!!:) puszi:D
2009. szept. 16. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!