Mi lehet ez a szörnyűség a hasamon?
[img] [link]
Rendesen tisztálkodom kenem magam testápolóval de mégis valahogy kijött rajtam ez , nagyon erős szőrzet van a hasamon ami a legfőképp zavar mit tudok tenni ? Segítsen valaki nagyon kétségbe vagyok esve és már nagyon utálom magamat:S
nos, énmég mindig amondó vagyok, h vmi kidörzsölte + egykis allergia.
rossmannban lehet kapni perilla krémet, azilyen allergiás kiütésekre van.
de próbálkozhatsz canesten, v betadine kenőccsel is, ha nemvállna be az allergia elleni krém.
Èn pedig azt mondom,hogy ne próbálkozz magad vásárolta krémekkel,pláne ne gombára valóval.Keress fel egy másik börgyógyászt.
Szintén eüs.
Mindenek elött egy vérvétel.Nem árt.
A kislányomon is hasonló van,már 2 hete.
Őt megcsípte valami és ilyen lett,szerintem allergia.nekem is neogranormont adtak..
ha hirtelen kezdtél el szőrösödni, akkor a hormonok okozzák.
ha viszont mindigis ilyen szőrös voltál, akkor akár természetes is lehet, énis elég szőrös vagyok, de nincsen semmilyen hormonbajom.
amúgy ha akarsz, akkor először háziorvoshoz menjél, mond el h szőrös vagy, és fog adni beutalót hormonvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!