Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nemi szervem mellet megjelen...

A nemi szervem mellet megjelent egy kisebb duzzanat, mi lehet az?

Figyelt kérdés

éreztem eleinte,hogy fájdogál a combom hajlatánál valami,de gyakran biciklizek,így azt hittem,megütöttem és kész,de ma reggel vettem észre,hogy kb 1 cm átmérőjű duzzanat van ott.

Még szűz vagyok,így fertőzés nem lehet.Egyén tapasztalat vagy ötlet?

2013. márc. 18. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondom menj orvoshoz minél hamarabb. Így látatlanba senki nem fog neked jó diagnózist mondani. Vagy mondanak valami hülyeséget, te meg elhiszed hogy az. Jobb ha orvos látja, menj el a körzetihez és ő majd ha kell elküld más vizsgálatra.
2013. márc. 18. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
fiú-lány ?
2013. márc. 18. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Maximálisan igaza van az első válaszolónak! Ezen csak orvos tud segíteni ha látja miről van szó! Aki azt mondja, hogy így látatlanban tudja, hogy mi bajod van, az nagyon felelőtlen.
2013. márc. 18. 08:58
 4/6 missboszi 75 válasza:
Ha lány vagy akkor valószinű egy bartholin cysta, ez nekem is volt. Semmi komoly csak menj egy nőgyógyászhoz!
2013. márc. 18. 15:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Lány vagyok,ez lemaradt.

köszönöm a válaszokat,még 1-2 napot várok,ha igy marad elmegyek :)

2013. márc. 18. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

Simán lehet hogy csak pattanás lesz, vagy zsírmirigy van begyulladva. Nekem is volt.

Ha pár nap múlva sem múlik, akkor érdemes orvoshoz menni vele.

(U.i.: jó neked hogy idén már tudtál biciklizni. Én ebben a havas, hideg, esős időben idén még nem tudtam/akartam.)

2013. márc. 31. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!