A nemi szervem mellet megjelent egy kisebb duzzanat, mi lehet az?
Figyelt kérdés
éreztem eleinte,hogy fájdogál a combom hajlatánál valami,de gyakran biciklizek,így azt hittem,megütöttem és kész,de ma reggel vettem észre,hogy kb 1 cm átmérőjű duzzanat van ott.
Még szűz vagyok,így fertőzés nem lehet.Egyén tapasztalat vagy ötlet?
2013. márc. 18. 08:40
1/6 anonim válasza:
Én azt mondom menj orvoshoz minél hamarabb. Így látatlanba senki nem fog neked jó diagnózist mondani. Vagy mondanak valami hülyeséget, te meg elhiszed hogy az. Jobb ha orvos látja, menj el a körzetihez és ő majd ha kell elküld más vizsgálatra.
3/6 anonim válasza:
Maximálisan igaza van az első válaszolónak! Ezen csak orvos tud segíteni ha látja miről van szó! Aki azt mondja, hogy így látatlanban tudja, hogy mi bajod van, az nagyon felelőtlen.
4/6 missboszi 75 válasza:
Ha lány vagy akkor valószinű egy bartholin cysta, ez nekem is volt. Semmi komoly csak menj egy nőgyógyászhoz!
5/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,ez lemaradt.
köszönöm a válaszokat,még 1-2 napot várok,ha igy marad elmegyek :)
2013. márc. 18. 20:42
6/6 anonim válasza:
Simán lehet hogy csak pattanás lesz, vagy zsírmirigy van begyulladva. Nekem is volt.
Ha pár nap múlva sem múlik, akkor érdemes orvoshoz menni vele.
(U.i.: jó neked hogy idén már tudtál biciklizni. Én ebben a havas, hideg, esős időben idén még nem tudtam/akartam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!