Mi lehet az oka? Ez természetes? 21 vagyok, nem élek redszeres nemi életet, nem szedek fog. Gátlót, csak pár nap eltérésekkel jön meg a menzim. De akkor nagyon fáj a méhem vagy nem tudom pontosan melyik részem.
Figyelt kérdés
Jó ideje alvadt vér darabok jönnek ki belőlem, nem is kevés és elég nagy darabok. Pedig majdnem mindig betétet használok főleg az első két napban hogy ki tudjak tisztulni. Ilyen sok időbe telik vagy ez már nem normális?2013. márc. 16. 23:52
1/5 anonim válasza:
Az olvadt vér nem csak vér hanem a nyálkahártya is ami leválik a menstruácio alatt! Amíg nem nagyobb mint mondjuk egy 50 ft -os addig nincs baj! minden nőnek jönnek ilyen darabok csak van akinek több, van akinek kevesebb! ha csak pár nap eltérés van abban hogy mikor jön meg az is normális, sok nőnek van így! Az hogy mért fáj ennyire látatlanban nem lehet tudni hogy normális-e, de nagy valoszinüséggel igen!
2/5 anonim válasza:
Bocsi alvadt vér és nem olvadt:-)
3/5 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az első hozzászóló írta. A mensessel kapcsolatban általában azt hiszik,h az ember "vérzik". Pedig ilyenkor a megvastagodott nyálkahártya válik le,kevés vérzés kíséretében.Ezért természetes,h a menstruációs vér darabosabb,mint egy sima vérzés. A myoma tud nagyon erős, darabos,fájdalmas vérzést csinálni,de a korod miatt ez nem valószínű.Ha meg akarod nyugtatni magad, menj el orvoshoz,Ő csinál egy ultrahangot,ha elmondod a panaszodat és kiderül minden.
4/5 anonim válasza:
Igen, ez úgy tűnik, hogy normális.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!Amúgy múlt hónapban voltam dokinál citológián.Meg nyomkodta a hasam is,nem talált semmit!A citom is P1 lett!Ezek viszont nem mondtam neki amit leírtam!Amúgy volt petefészek cisztám és félek hogy lesz újra!
2013. márc. 17. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!