A csikló melletti lipómát ti megműttetnétek?
Figyelt kérdés
Engem nem zavar, de elrákosodhat.
Persze az az esély is megvan, méghozzá elég nagy százalékban, hogy csikóhoz vezető idegszálak károsodnak... Mit tennétek helyemben?
2013. márc. 16. 17:29
1/4 anonim válasza:
nem hiszem, sajnos, hogy ebben lehet tanácsot adni.
Talán megműtetném, de nem biztos
2/4 anonim válasza:
Én műttetném, de ez nem tanács, ez én vagyok. Nekem az életem fontosabb, mint a szex. Doki mit mond?
3/4 A kérdező kommentje:
A régi orvosom szerint mivel csak zsírdaganat, nem kell vele különösebben foglalkozni, ha engem nem zavar. Aki a mostani, szerinte meg ez így nagyon nincs rendben, és minél hamarabb el kell távolíttatni.
A tétovázásom nem véletlen. Hüvelyi orgazmusom ritka mint a fehér holló, márpedig élvezem a testi örömöket.
2013. márc. 17. 09:52
4/4 anonim válasza:
Kérdezz meg akkor egy harmadik dokit is, szerintem. Ha rosszindulatúvá válhat, én nem gondolkodnék. Hüvelyi orgazmus tanulható, meg aztán ha megműtenek se biztos, hogy sérülnek az idegek, csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!