Kenőccsel bekent tampon segít megszüntetni a fertőzést?
Figyelt kérdés
1 hónapja voltam a nőgyógyásznál, felírta a Pimafucin kúpot és krémet. meg is gyógyultam seperc alatt, de most kiújult, de nincs kúpom. Ha visszamennék feliratni megint, elkérnének érte 10.000-t.2013. márc. 16. 09:47
11/13 A kérdező kommentje:
nem ajánlott semmi vény nélkül kaphatót.. :O elmegyek kikezeltetni magam
2013. márc. 17. 17:34
12/13 anonim válasza:
Na ez a lehető legjobb ötlet! :)
13/13 anonim válasza:
Az azért nem igaz,h minden esetben szükség van tenyésztésre. A panaszok és a folyás szaga,színe elég jellegzetes. Az én főnököm elég furcsa dolgot csinált miután megvizsgálta a beteget.A kesztyűjén megnézte és megszagolta a váladékot. A gombás folyás sűrű, viszketést okoz,de nem igazán büdös(inkább kissé kellemetlen a szaga), trichomonas fertőzésnél a folyás bő zöldes habos, jellegzetesen büdös és általában a környező bőrterület is gyulladt,fájdalmas,a bakteriális fertőzés bő zöldes-sárgás gennyes jellegű, és "halszagú". A problémát az okozza,h általában kevert fertőzésekről van szó,amikor nem elég egy kórokozóra kezelni az illetőt. Ezért érdemes visszatérő esetekben tenyésztést csinálni,ahol megmondják milyen kórokozóról van szó és az milyen gyógyszerekre érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!