Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van esély még hogy megjöjjön?

Van esély még hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés

2 napja késik a menstruációm. Nagyon félek hogy esetleg terhes lehetek. Barátommal eddig össz. 3x voltunk együtt abból 2x védekeztünk 1x nem de akkor sem belém élvezett.

Nagyon félek. A hasam olyan fura meg a derekaim is. Olyan az érzéseim mint amikor meg szokott jönni de semmi. Barátom mondta hogy ő tudja szabályozni stb. meg hogy nem lesz baj de nekem nagyon rossz a megérzésem.

Anyámnak nem merek szólni. Hétfőig várok akkor veszek tesztet ha nem jön meg. Lehet hogy csak az idegtől késik? a legelső együttlét 16 napja volt.

Légyszi segítsetek.

K

2013. márc. 15. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt beszoptad

P

2013. márc. 15. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:
esetleg valami hosszabb válasz
2013. márc. 15. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
csinálj tesztete az a tuti, de még megjöhet. Ha most vezstetted el a szüzességedet akkor lehet az zavart be ugyanis az néhány lánynál okozhat hormon ingadozást. Viszont annak ne higgy hogy ö tudja szbaályozni. Az én férjem meg van róla gyóződve hogy enki nem jön előváladék én mégis miindig érzem orálnál amikor jön. Ez most legeyen jó elcke hogy midnig védekezzetek, ne kisértsd a sorsot. Föleg fél időben amikro a legnagyobb az esély a teherbeesésre, nagy felelőtlenség megszakítással védezeni.
2013. márc. 15. 16:38
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi, igen ő volt az első. nagyon bízom próbálok megnyugodni nem ezen görcsölni. nagyon félek...
2013. márc. 15. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
nem kell félni ha tudsz holnap menj el egy drogériába és vegyél egy tesztet és csináld meg és máris kiderül és emgnyugodhatsz ha negativ. De tényleg tanulj az esetből és ne higgy egy pasinak se aki idegenkedik a gumitól. Mint tudjuk nem csak a terhességtől kell félni.... Én csak egy hülye hüvely gombával 2 és fél évet szenvedtem mire telejsen elmult és tuti hogy az akkori barátomtól kaptam el. (gyóygszert szedtem azért nem gumiztunk)
2013. márc. 15. 17:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Ma azt hittem megjött de nem olyan mint máskor. 40. napra és ilyen barnás és nem sok. Tesztet még nem csináltam. Félek.

Ez ugye már menstruáció? Valahol, olvastam ez is lehet terhesség jele.

2013. márc. 22. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!