Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjött a menszeszem de...

Megjött a menszeszem de nagyon fája hasam. Van valami ami elmulasztja vagy legalább csökkenti a fájdalmat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Meleg borogatást tehetsz rá, vagy mikor fürdesz, picit a meleg zuhannyal 'átmasszírozod' az alhasad.

Valamint azt mondják, az 'enyhe' testmozgás, sport is segít valamennyit.

2009. szept. 15. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző barátnőmnek ilyenkor mindig vettem egy algoflex M-et. Először csak próba-cseresznye alapon, de nála bevált. 600 forint körül volt még annak idején 6-6 bogyó, egy próbát szerintem megér :)
2009. szept. 15. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Igyál napi minimum 2.5 liter folyadékot !!! Az első csepp vértől az utolsóig minden nap. Én is két évig szenvedtem és gyógyszereztem magam,mire a 4 ik orovos akinél voltam mondta egyből hogy úl kevés folyadékot iszok. Első alakalommal bejött, második alakalomal nem. Azután meg mindig... néha egy egyhe fájdalomcsillapitó de amugy nem esek össze a fájdalomtól vagy hasonlók. S nem csak a fájást mulasztotta el hanem a tipikus hisztis hangulatot s rossz közérzetet is... nekem bevállt. Barátnőimnek is. Remélem neked is sikerülni fog :)
2009. szept. 15. 14:13
 4/8 anonim válasza:
A lightos testmozgás tényleg segít, meg ha nagyon fáj vegyél be nyugodtan fájdalomcsillapítót, általában egyébként csak az menstruáció első 1-2 napján fáj.
2009. szept. 15. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:

előző válaszoló megint...

nekem az ilyen algoflex M ek nem értek semmit... receptre irt gyógyszerek sem...csak ez vállt be...

Gondolj csak bele nem diszből fáj a hasad, hanem mert az izmok erölködnek hogy lökjék ki a vért... és miért kell erölködjön az az izom ? mert nincs elég folyadék ami kimossa a vért.

2009. szept. 15. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
14:13 és 14:16 vagyok én :) csak miközben irtam a második felét még érkeztek válaszok
2009. szept. 15. 14:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig 2 szem Meristin segített. (nagyon erős görcseim voltak).
2009. szept. 15. 14:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. szept. 16. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!