Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az hogy szex után...

Miért van az hogy szex után vagyis pontosítva másnap miért pisilek véreset?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
És természetesen a választ itt keresed és még véletlenűl se egy orvosnál.
2009. szept. 15. 11:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát gebasz van, de gondolom erre már rájöttél. Segítenék, de ötletem sincs! Sok sikert!
2009. szept. 15. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Keresd fel a nőgyógyászt (urológust?)! Nem tudom, hogy lány vagy, vagy fiú?
2009. szept. 15. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp urológus. A kevésbé tájékozottak azt hiszik, hogy az ilyenekkel nőgyógyászhoz kell menni, de a helyzet az, hogy te pisiről beszélsz és a nőgyógyász nem nagyon foglalkozik húgyuti dolgokkal, ő csak a hüvelyben nyúlkál. Az urológus nézi a pisi-kaki ürítési helyeket és a pasi problémákkal csak azért kell hozzá menni mert a pasiknál ugyanonnan jönnek a dolgok. De a nőknek az ilyen gondokkal ugyanúgy urológiára kell menniük.

Szóval aki azt mondja, hogy az ilyennel nőgyógyászhoz kell menni, az vagy nem tudja a dolgok fogamát vagy nem tudja, hogy a lányok hol pisilnek.

Egy egyészségügyis

2009. szept. 15. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Irány a doki.
2009. szept. 15. 12:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Én egy lány vagyok és nem tudom hogy miért van ez de sajnos kétszer is megesett ez velem egyszer pedig olyan volt mintha felletem volna fázva mert sokat kellett wcre mennem de kevés jött!!amúgy még csak most vesztettem el szüzességetem és még nem sokszor sexeltem!!ja és nem tom hogy menjek el orvoshoz mivel a szüleim nem tudják hogy én már nem vagyok szűz!!segítsenek már valahogy!!
2009. szept. 15. 14:11
 7/11 anonim válasza:
100%
Figyelj arra, hogy h lehet, mindig fürödj szex előtt és csak tiszta kézzel nyúlj(atok) a nemi szervedhez illetve a környékére, főleg ha hajlamos vagy a fertőzésekre, mert vszleg baktérium jutott a húgycsőbe és ez okozza a felfázásos tüneteket. Igyál nagyon nagyon sok vizet, fél-egy litert ha tudsz egyszerre legalább, akkor ha pisilsz az ki fogja mosni a fertőzést és elmúlik. Ha rendszeresen visszatérnek a tünetek, akkor mindenképpen menj el urológushoz, mert lehet, hogy veseprobléma áll a háttérben.
2009. szept. 15. 14:24
 8/11 anonim válasza:
100%

Szia!

Egyáltalán nem elhanyagolandó tényező, hogy nem rég vesztetted el a szüzességed...

Meg persze az sem mindegy, hogy maga a vizeleted véres már mikor "csurog"...vagy a wc-be nézve, esetleg törlésnél látsz vért...Ugyanis a vér jöhet a hüvelyedből is...

Velem is elő fordult...miután lefeküdtem a barátommal még a 7-8 alkalommal is volt véres-barnás folyásom....és igen..mikor elmentem wc-re ezzel találkoztam is....

De el fog múlni, ha ez a gond...

Ha meg nem a hüvelyedből jön, és tényleg véres vizelet akkor go orvos...

2009. szept. 15. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát először is rá kéne jönnöd, hogy a hüvelyedből jön-e a vér vagy tényleg csak pisiled.

A pisi mint gondolom észrevetted, megtolja kifele a hüvelyben lévő cumókat...

Ha hüvelyből jön, akkor esetleg nőgyógyász, de lehet, hogy még a szűzhártyád. Ha viszont pisi, doki de kurv@gyorsan.

2009. szept. 15. 23:38
 10/11 A kérdező kommentje:
És még akkor azt szeretném tudni hogy mit csinál velem az az urulogus?ja és volt vki aki írt nekem annak mikor múlt el?
2009. szept. 16. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!