Miért van az hogy szex után vagyis pontosítva másnap miért pisilek véreset?
Mindenképp urológus. A kevésbé tájékozottak azt hiszik, hogy az ilyenekkel nőgyógyászhoz kell menni, de a helyzet az, hogy te pisiről beszélsz és a nőgyógyász nem nagyon foglalkozik húgyuti dolgokkal, ő csak a hüvelyben nyúlkál. Az urológus nézi a pisi-kaki ürítési helyeket és a pasi problémákkal csak azért kell hozzá menni mert a pasiknál ugyanonnan jönnek a dolgok. De a nőknek az ilyen gondokkal ugyanúgy urológiára kell menniük.
Szóval aki azt mondja, hogy az ilyennel nőgyógyászhoz kell menni, az vagy nem tudja a dolgok fogamát vagy nem tudja, hogy a lányok hol pisilnek.
Egy egyészségügyis
Szia!
Egyáltalán nem elhanyagolandó tényező, hogy nem rég vesztetted el a szüzességed...
Meg persze az sem mindegy, hogy maga a vizeleted véres már mikor "csurog"...vagy a wc-be nézve, esetleg törlésnél látsz vért...Ugyanis a vér jöhet a hüvelyedből is...
Velem is elő fordult...miután lefeküdtem a barátommal még a 7-8 alkalommal is volt véres-barnás folyásom....és igen..mikor elmentem wc-re ezzel találkoztam is....
De el fog múlni, ha ez a gond...
Ha meg nem a hüvelyedből jön, és tényleg véres vizelet akkor go orvos...
Hát először is rá kéne jönnöd, hogy a hüvelyedből jön-e a vér vagy tényleg csak pisiled.
A pisi mint gondolom észrevetted, megtolja kifele a hüvelyben lévő cumókat...
Ha hüvelyből jön, akkor esetleg nőgyógyász, de lehet, hogy még a szűzhártyád. Ha viszont pisi, doki de kurv@gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!