Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ligetszépe kapszula menstruáci...

Ligetszépe kapszula menstruációs görcsökre? (Mellék) hatásai?

Figyelt kérdés
Nagyon erős menstruációs görcseim szoktak lenni. Voltam orvosnál, minden rendben van, valószínűleg anyukámtól örököltem, hogy így görcsölök. Azt olvastam, hogy a ligetszépe kapszula nagyon jó rá (nekem eddig semmi nem használt, se görcsoldók, se mozgás). Valóban így van? Azt is olvastam, hogy szedték, de volt aki szőrösödött tőle, másnak pedig szép lett a bőre. Tapasztalatok? Előre is köszönööööm!!
2013. márc. 14. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Valóban erős görcsökre nem fog semmit érni, ezt borítékolom. Nem szteroid gyulladásgátlót (apranax, xilox, naprosyn) kell szedni a várt menzesz ELŐTT 2 nappal kezdve a mensi 2. napjáig. Ez meg fogja akadályozni a görcsöket létrehozó prosztaglandin szintézist. A menzesz első napján szükség esetén kombinálható ez a gyógyszer nospával.
2013. márc. 14. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
2013. márc. 14. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és tanácsokat!!!! A ligetszépe kapszula végül is úgy tűnik, hogy segít, mert enyhébbek a fájdalmaim, de ittam mellette a magne b6 menstruációs fájdalmakra való pezsgőtablettáját, így értem el azt, hogy kevésbé fáj, de valóban nem szünteti teljesen a fájdalmakat :/ Nem baj, nekem már ez is nagy eredmény! :D
2013. márc. 17. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!