Mit javasolnátok, kihez forduljak?
Pár hónapja a petefészkemben elkezdtem érezni egyfajta szúró fájdalmat. Eleinte csak az egyikben, majd a másikban is. Idővel egyre sűrűbben jelentkezett a fájdalom, egyre intenzívebben lett. Egy ideje egyfolytában fáj, minden apró kis fizikai behatásra (pl. amikor felállok, leülök, felülök, nevetek), illetve, mostanra már, csak úgy belenyilall amikor ülök, vagy állok.
Ezzel a problémával már voltam nőgyógyásznál, meg is vizsgált, csinált hüvelyi ultrahangot, megvizsgált kézzel is, de nem talál semmit. A biztonság kedvéért vérvételre és vizelet vizsgálatra írt beutalót, aminek holnap fogom elhozni az eredményét.
Utána olvastam a tüneteknek, leginkább a petefészek-gyulladás tünetei (legalább is aszerint, amiket találtam interneten). Nem tudom, hogy lehetséges-e, hogy nekem is az a problémám. Többen mondják, hogy menjek el egy másik orvoshoz, aki rendesen kivizsgál.
Akinek volt hasonló panasza, tőle megkérdezném, hogy mit tett? Kihez fordult? Mit ajánlana, mit tegyek, kihez forduljak?
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!