Volt már valakinek méh gyulladása?
Szerintem nekem is van szinte folyamatosan de nálam is negativ minden. Legutóbb már a proktológiára küldek vakbél gyanúval.
Konkrétan le akar szakadni a derekam. Hátul fájt a csípőm derekam körben nagyon, mintha meg akarna volna jönni. Akkora hasam volt mint egy 5 hónapos terhesnek. A buszon volt aki meg is kérdezte mikorra várom. Elsírtam magam. :( Nem vagyok terhes!! Candida fertőzésem van semmi más lehet attól van nem tudom.
Nekem is ugyanez csak 10 éve már :( Szexuális életem szinte nincs is. Mondjuk elhagyott a párom (nem emiat) igy annyira most nem zavar ez a része. Hát igen nagyon rossz, nekem már az öngyilkosság is megfordult a fejemben. Igy leélni egy életet nincs kedvem és nem sok esélyt látok rá, hogy valaha is kikezelnek. Kaptam én is egy patikányi gyógyszert de semmi nem használt. Mostanában a húgyúti fertőzést már vesémnél is érzem lehet feljebbment.. :S
A nemibeteg gondozóba csak időpont kell, beutaló nem?
Sziasztok, itt kérdezek, mert itt nagyobb esélyét látom a válasznak. Nekem nagyon fáj a méhem 4 napja, a szeretőm hevesen meglökdöste aktus közben. Lehet valami komoly bajom ettől? Méhszájsebet csinálhatott, vagy a méhszalagoknak árthatott ez inkább? Vagy ez is méhgyulladás?
Van vele valami teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!