Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik a menstruációm,...

Miért késik a menstruációm, (lent bövebben)?

Figyelt kérdés
2hete felvoltam fázva,elmentem orvishoz is,vittem vizeletmintát,kaptam orvosságot,és 1 hete meggyogyultam!,de még felfázás elött a párom 1x 2x belém hatolt óvszer nélkül...a vizeletmintábol amit 2x kellett bevinnem,abbol kiderülhet ha netán terhes lennék? Már 5napja késik...vajon a felfázás miatt?,de viszont már 2napja fáj az alhasi részem,meg feszültebb vagyok mint szoktam....
2009. szept. 14. 20:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Abból a vizeletmintából amit 2 hete vittél, már valószínűleg nem derül ki semmi. Viszont 2 perc alatt kiderítheted mi a helyzet, egy bármelyik drogériában, vagy gyógyszertárban beszerezhető terhességi teszttel. A legolcsóbb változat párszáz forint, a drágábbak sem kerülnek többe egy ezresnél. A használati útmutató egyszerű és teljesen egyértelmű. De a biztonság kedvéért: 1 csík,(egyedül vagy), nem vagy terhes. 2 csík (ketten vagytok) terhes vagy...

Ha a teszt negatív, de a vérzésed továbbra is késik, akkor nőgyógyász. Egy kikezeltnek tűnő felfázásból visszamaradhat olyan szövődmény, amit szakembernek kell megvizsgálnia, és meggyógyítania. Egy nőnek ezzel nem érdemes sem várni, sem házi gyógymódokkal kísérletezni, mert sokkal nagyobb nyavalya lehet belőle.

2009. szept. 14. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!