PCOS-ra jó a vény nélküli premens tabletta?
Igen, természetesen ezt nevezik gyógyulásnak, hogy rendeződik a hormonháztartásod.
Persze ez a gyógyszerközpontú világszemlélet és az ebből élő érdekcsoportok számára felfoghatatlan, tehát az ő általuk képzett szakemberek (orvosok) többsége csak tátogni fog. De akkor is, amikor tökéletes vérképet, hormon értékeket produkálsz fél év gyógyulás után. Sokaktól hallottam ezt, és persze az igazi szakirodalom is megerősíti ezt. Az ember nem betegnek születik, nem is kell úgy élni!
AZt mondják a PCOS 3-as kezelésében 60% a torna+diéta és 40%-át teszi ki a gyógyszer.
Ez hogy nem kötelező betegként élni... Hát nem tudom pl egy cukorbetegséggel muszáj együtt élni (ami lesz a PCOS-ból) Ez nem egy döntés hoyg holnaptól nem elszek beteg. Ezt én csak pszichés betegségnél tudom elfogadni, mivel azok nem szervi problémák. Ha egyszer nem termel inzulint aszervezeted vagy épp nincs peteérésed mert egekben az inzulinod akkor gondolhatsz Te bármit csinálhatsz bármit akkor sem fog változni. De persze ez az én véleményem.
Hagy ne olvassam el az egészet..
A CUKORBETEGSÉG IS GYÓGYÍTHATÓ. Tessék kicsit kibújni az orvosi könyvekből, mert kamuznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!