Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS-ra jó a vény nélküli...

PCOS-ra jó a vény nélküli premens tabletta?

Figyelt kérdés
A nődokim anno még a pms tüneteimre ajánlotta. Azok nagyjából megszűntek (mióta nem tartom a diétát :/ ) viszont rendszertelen a ciklusom megint. Babatervezés szempontjából számít valamit? Mi mindenre hat ki a szedése? Lehetőleg olyanok válaszoljanak, akiknek tapasztalatuk van benne!

2013. márc. 11. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akinek van inzulin rezisztenciája annak mindig oda kell figyelni az értekzésre. Akkor is ah nem akarépp babát. Különben komoly következményei lesznek a betegségnek. Természetesen aki nem akar babaát nem kell annyira nagyon szigorúan étkezni de felelőtlenség nem törődni vele.
2013. márc. 12. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, természetesen ezt nevezik gyógyulásnak, hogy rendeződik a hormonháztartásod.

Persze ez a gyógyszerközpontú világszemlélet és az ebből élő érdekcsoportok számára felfoghatatlan, tehát az ő általuk képzett szakemberek (orvosok) többsége csak tátogni fog. De akkor is, amikor tökéletes vérképet, hormon értékeket produkálsz fél év gyógyulás után. Sokaktól hallottam ezt, és persze az igazi szakirodalom is megerősíti ezt. Az ember nem betegnek születik, nem is kell úgy élni!

2013. márc. 12. 21:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok gyógyszerpárti Én sem,az életmódváltásban jobban hiszek ! :) Megpróbálom szigorúan betartani a diétát! Bár fogyni viszont nem nagyon szeretnék(kivélve talán hasból),mert elég vékony vagyok.Legalábbis mikor odafigyelek az étkezésemre.
2013. márc. 12. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:

AZt mondják a PCOS 3-as kezelésében 60% a torna+diéta és 40%-át teszi ki a gyógyszer.

Ez hogy nem kötelező betegként élni... Hát nem tudom pl egy cukorbetegséggel muszáj együtt élni (ami lesz a PCOS-ból) Ez nem egy döntés hoyg holnaptól nem elszek beteg. Ezt én csak pszichés betegségnél tudom elfogadni, mivel azok nem szervi problémák. Ha egyszer nem termel inzulint aszervezeted vagy épp nincs peteérésed mert egekben az inzulinod akkor gondolhatsz Te bármit csinálhatsz bármit akkor sem fog változni. De persze ez az én véleményem.

2013. márc. 12. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Hagy ne olvassam el az egészet..

A CUKORBETEGSÉG IS GYÓGYÍTHATÓ. Tessék kicsit kibújni az orvosi könyvekből, mert kamuznak.

2013. márc. 12. 22:50
 16/16 anonim ***** válasza:
D-vitamin hiány miatt is lehet PCO.
2013. ápr. 12. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!