Harley19 kérdése:
Vajon mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban arra ebredtem, h ugy szur a jobb utana majd a bal petefeszkem, ra nemsokra kozepen az alhasam, h felallni nem birtam, hanyingerem van. Tobb, mint egy hete megvan a verzesem a jobb petefeszkem felol. Elotte egy hettel mult el a havim. Vajon mi lehet a baj? Borzasztoan faj, noverem szerint normals dolog.#Petefeszekgyulladas?
2013. márc. 11. 07:37
1/9 anonim válasza:
A helyedben elmennék nőgyógyászhoz,még ma! Ami a nővéred szerint normális,lehet,hogy abszolút nem az! Minél előbb menj ezzel orvoshoz,ne szenvedj és itt kérdezősködj,mert az a vérzés nem játék!
2/9 anonim válasza:
Ezt most nem igazán értem. Most megvan a mensesed és előtte egy héttel múlt el az előző?
3/9 anonim válasza:
Ami a nővérednek normális, az lehet, hogy neked nagy bajt okozhat. Fogd magad és menj el nőgyógyászhoz még ma!
4/9 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha a nővéred szerint ez normális, akkor ő nem normális! Azt írtad, hogy több hete van meg a vérzésed, ráadásul előtte egy héttel múlt el az előző. Ez semmiképpen nem normális, még akkor sem, ha nem régóta menstruálsz! Mindenképpen orvoshoz kell menned!!!
5/9 A kérdező kommentje:
Igen elotte egy hettel mult el. Koszonom a valaszokat,igyekszem menni akkor...az utolso verzeseim mind csomosak voltak...akkor az orvos azt mondta a ph-m borult fel..de most kegyetlenul faj.
2013. márc. 11. 07:48
6/9 anonim válasza:
Nem nagyon értem ezt a vérzés dolgot... de ez így semmiképpen sem normális.
Menj és mutasd meg magad, az lesz a legjobb!
7/9 anonim válasza:
ez nem normális az sem hogy több moitn egy hete tart és az sem hogy elötte egy héttel is volt.... Ha a multkori orvos nem törödöt vele akkor menj másikhoz.
8/9 anonim válasza:
Így van, menj gyorsan ORVOSHOZ(lehetőleg máshoz).Ez egy kicsit komolyabbnak tűnik.mint egy pH egyensúly felborulás. Attól még nem kéne,h darabos, erős, mensesed legyen!
9/9 anonim válasza:
ez nem normális dolog, menj mielőbb orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!