Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől lehet? Lehetek terhes?

Ez mitől lehet? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

13-án kellene megjönnie de már egy hete érzem a tüneteket. A mellemhez nem lehet hozzáérni, fáj a vállam ,karom. Hol egyfolytában ennék máskor meg rá sem tudok gondolni a kajára. Álmos vagyok folyton. Vagy dühöngök vagy sírnék.....

Ugye csak véletlen?

2013. márc. 8. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak érzékenyebben érint ebben a hónapban a hormonális változás. Mensi előtt azért elő szokott ilyen fordulni!

Velem olyan is volt már, hogy teljesen munkaképtelen voltam aznap amikor megjött. Minden erőm elhagyott, enni sem bírtam, csak aludni akartam egész nap.

Nyugodj meg, ha mégsem jön meg időben, csinálj tesztet!

2013. márc. 8. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Te tudod hogy emnnyi esélye van a tehességnek.... ha védekeztetek rendesen akkor nem valószinű. A pre mens tünetek nem midnig egyformák. Van hgy erősebb van hogy alig van.
2013. márc. 8. 11:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából próbálkozunk csak most nagyon rosszkor jönne...mikortól állapítja meg a teszt hogy az vagyok-e?
2013. márc. 11. 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
az elmaradt mensi első napjától lehet tesztelni nyugodtan.
2013. márc. 11. 09:28
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. márc. 11. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!