Problemam: a melleimben csomokat talaltam, es a bal mellbimbomban egy er van, a mellbimboim korul is vannak erek. Ez a mellrak lenne? Segitsenek kerem. Koszonom a valaszokat.
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 05:57
1/9 anonim válasza:
Mielőbb menj orvoshoz. Lehet rák, de lehet jóindulatú ciszta is.
2/9 anonim válasza:
Azért a legrosszabbra ne gondolj rögtön, de a biztonság kedvéért tényleg az a legjobb ha orvoshoz mész, hiszen csak ő tud biztosat mondani!
3/9 anonim válasza:
Ne ijedj meg!Egy rákos daganat a mellben nem egyszerre mind a kettőben sok csomóval jelentkezik.Ezek valószínűleg cysták. Az erek pedig- alkatilag- jobban látszanak,mint általában.De tényleg menj el orvoshoz,kortól,panasztól függően szükség van UH-ra, esetleg mammographiára. És bizony évente ellenőrzésre kell járni.
5/9 anonim válasza:
semmiképpen sem rák az erek láthatósága.
Ha a csomók mindkét mellben vannak, akkor az sem valószínűsít rosszindulatú csomúkat.
6/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy,
ha 18 alatt, akkor lehet növekedéstől,
ha csak ideiglenesen van akkor lehet, hogy a ciklusodtól, ami a menses után 4-5 nappal majd elmúlik,
egyébként pedig ne izgulj, mert mindkét mellben egyszerre nem valószínű, hogy kialakulna valamiféle rosszindulatú daganat, de biztos, ami biztos, érdemes lenne megmutatnod egy nőgyógyásznak.
7/9 anonim válasza:
Minden nőnek vannak ártalmatlan ciszták a mellében. Kinek több kinek kevesebb. Föleg menzesz elött. Ha menzesz után is ott vannak még akkor menj orvoshoz. Az erek teljesen normálisak. valószínüleg a csomók is ártalmatlanok. Föleg hogy több van.
8/9 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok! a csomok pedig elmozdithatok, de azert felek...mar kb. 5 eve megvannak a csomok, de kb. 1 eve kezdtek el fajni.
2013. márc. 17. 12:35
9/9 anonim válasza:
Ne félj! A fájdalom függ a menstruációs ciklustól.Menses után legkisebb a szervezetben a hormonok hatása,akkor nézd meg fájnak-e. Ha mégis aggódsz menj el orvoshoz,de szerintem felesleged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!