Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mi lehet a bajom,?...

Szerintetek mi lehet a bajom,? Járt már valaki így?

Figyelt kérdés

Valószínűleg gombás fertőzésem van.

Viszket,csip,ég ott alul.

Vettem ra canesten kombi duot.

Este felhelyeztem a mikor másnap délután amikor kifolyott a kup rozsaszines volt.

Miért lehetett olyan színű?

Lehet hogy véres volt?

Nagyon világos rozsaszines volt

Viszont bekentem lőtte meg a kup és már nem viszket.

Járt valaki már így?

2013. márc. 7. 21:05
 1/10 anonim válasza:
50%
uhh de jo hogy nem te vagy a csajom
2013. márc. 7. 21:06
 2/10 anonim válasza:
Lehet seb is, és azt mosta ki a kúp. Sok dolog lehet. Doki nem jutott még eszedbe?
2013. márc. 7. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
a vény nélküli cuccok nem túl erősek, attól, h nem viszket még nem szűnik meg a fertőzés, írass fel nőgyógyásszal valamit
2013. márc. 7. 21:07
 4/10 anonim válasza:
Első válaszadónak: Honnan tudod?
2013. márc. 7. 21:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem voltam meg orvosnal mert ez ma tortent delutan es nem tudtam elmeni.

Tok jo egyebkent hogy az ember feltesz egy kerdest es idiotak valaszolnak ra--ezt az elso valaszolonak irtam...

Nem kotelezo valaszolni

2013. márc. 7. 21:15
 6/10 Gyakori Ferenc válasza:
Első válaszolónak csak gratulálni tudok. Kérdező, menj el nődokihoz, a vény nélküli vackok nem tudják pontosan mi a bajod.
2013. márc. 7. 21:39
 7/10 anonim válasza:
Nyílván erősebb fertőzésed van! Attól hogy még nem viszket már, el kéne menned orvoshoz, ahogy az előttem szóló szintén ezt tanácsolta! Én is használtam már combit, de nekem azt az orvos tanácsolta, és nem volt rózsaszín semmim! És szerintem legközelebb ne ebbe a témakörbe tedd fel a kérdést, hanem inkább egészség témában... :)
2013. márc. 8. 00:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy lassan több az itt kiváncsiskodó fiuka, mint a lányok/asszonyok, így aztán ne is csodálkozzunk az értelmes válaszok hiányán.
2013. márc. 8. 08:08
 9/10 anonim válasza:
Na mert az okoskodó, ellenben a problémára megoldást nem adó válaszok annyival jobbak ám!
2013. márc. 8. 09:42
 10/10 anonim ***** válasza:
majd, ha a makkoddal, vagy a prosztatáddal lesz gond akkor fordulj hozzánk, és adunk nektek jó tanácsokat!
2013. márc. 8. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!