Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen problémáim lehetnek...

Milyen problémáim lehetnek belőle, ha sokáig nem jön meg a menstruációm?

Figyelt kérdés
ez már nálam kb 16 éves korom óta van, hogy kb fél évig nem jön meg.. aztán általában elmegyek vele a dokimhoz, kapok gyógyszert hogy visszaállítsuk a dolgokat és utána újra szépen megjön egy darabig.. ez már többször előfordult de a doki nem mond rá semmit csak hogy szedjem a gyógyszert majd utána jó lesz. viszont mostmár 30 éves vagyok, gyereket szeretnék de nem tudom, hogy így lehet e bármi probléma, egyáltalán terhes lehetek e. egy ideje nem voltam a dokimnál, de mostmár készülök menni hozzá, viszont érdekelnek más vélemények esetleg hasonló tapasztalatok. mostanság a mellem is sokat húzódik, de nem jött meg.. kb 4 hónapja volt meg utoljára egy napra.. előtte kb 3-4 hóanpig semmi.. előre is köszönöm a tanácsokat és a válaszokat
2013. márc. 6. 10:35
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és fogamzásgátlót nem szedehetek, mert jó pár éve próbálkoztunk ezzel is, de nem bírta a szervezetem, így abbahagytam..
2013. márc. 6. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!!! Pont én is ebben szenvedek h sosem jön meg. Nem vagy esetleg túlsúlyos? Sajnos én az vagyok. Ez lehet PCOS tünetei is. Lehet gyereked majd amúgy csak nehezen fog sikerülni én a helyedben már ma elkezdenék jó orvost keresni. Lehetőleg endokriniológus- nőgyógyászt. ha van párod már most kezdjetek el gyereket nemzeni, mert lehet hogy évekbe is bele telhet mire gyereked lesz. Ne félj sikerülni fog!!!!!!!!:)
2013. márc. 6. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez lehet belőle a problémád, hogy nagyon nehéz teherbe esni.

És ha sikerült is netán, nem tudod, hogy azért nem jött meg, mert most tényleg összejött vagy azért, mert megint éppen olyan kedve volt, hogy nem jött meg.

De szerintem itt nem ártana alaposabb és további kivizsgálás. Esetleg másfajta gyógyszer.

Amúgy teherbe lehet esni így is, csak nehezebb.

2013. márc. 6. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:
ez nem nőgyógyászra tartozik hanem endokrinológusra. Elég szomorú ha az orvosod még nem küldött el hormon vuzsgálatra. mindneképp keress rendes orovst. Biztos hormonális probléma van és ha az kezelve van, sikerülni fog a baba is. Lehet kell majd kidrásegítész de sikerülni fog, csak ne huzd sokáig mert vannak olyan hormon problémák amik hónapok vagy 1-2 év alatt javul csak annyira hogy teherbe tudj esni.
2013. márc. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!