Mi a velemenyetek az intim tolcserrol? Szerintem undorito.
Hát aki használja egészségére>>>>>
Számomra is undorító,tampont meg úgy tudom levenni,hogy a kezem tiszta marad .
Én soha nem használtam, de azért érdekesek a reakciók.
A tampon gusztusosabb talán? Az végig a hüvelyeddel érintkezik, míg a tölcsér nem engedi a vért a hüvelybe.
A betétről ne is beszéljünk ilyen szempontból.
Miért ne lehetne megfelelően tisztán tartva használni?
A párod nemi szervét is mindig sterilre cseréled? Ő is csak szappannal mossa meg előtte (jó esetben).
A párom a nemi szervét nagyon is tisztán tartja,majdhogy nem betegesen -(intim lemosót használ és steril gézzel itatgatja körül). -Nekem nem kell sterilebbre cserélni:)
Ez a tölcsér meg nem tetszik!
miért kéne 10 évig használni? és nem kell bent hagyni 12 órán keresztül sem. pont az a lényeg, hogy nem kell megvárni, míg megtelik, mint a tampont, és nem fogja szárítani a hüvelyt, mint tampon, ha épp nincs vérzés. aztán, orvosi szilikonból van, nem leszel rá allergiás. a betét, tampon sokkal inkább ki tud ütni, viszketést okozni, stb. "ha a pasi megtudná sugárban hányna"? mert a véres tampon meg betét meg holt gusztusos dolog, mi?
aztán, ezt fertőtleníted minden vérzés elmúltával, de lehet kettőt is tartani, és akkor minden nap is fertőtlenítheted.
Még is,hogy veszitek le higiénikusan? A tamponnál ott a madzag és ha intim kendővel a kezedbe húzod ki akkor,akkor a kezed tiszta marad,az újat felrakod és utána csak a kezed kell megmosni...betétnél még tisztábban megy a csere.
Ezt a szerkezetet meg gondolom kiöntöd,majd forró vízzel a mosdónál leöblíted...és addig ki folyik a dolog pl:erős vérzésnél? Meg,hogy néz ki az a mosdókagyló,utána mindig domestosoztok? Írjátok már le légyszi,(nem kötekedésből kérdezem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!