Nőgyógyászom hüvely és méh körüli szövet gyulladást állapított meg. Volt már ilyen valakinek?
Figyelt kérdés
Kaptam rá gyulladás gátlót,és 3hónapig másnaponta lúpot kell használnom,utána kontroll.Egyik ismerősömnek meséltem,és a frászt hozta rám,mert azt mondta hogy az ilyenből lesz a rák.most csinált egyébként rákszűrést is a doki,az jó lett.De mégis úgy meg ijedtem.Ez olyan sokára fog elmúlni,hogy 3hónapig kell a kúp?Vagy mivel tudnám még segíteni a gyógyulást?2013. márc. 5. 20:33
1/4 anonim válasza:
Gyulladásból nem lesz rák, ez butaság.
2/4 anonim válasza:
csináld amit a doki mond, használd addig a kúpot. Keress rá a candida diétára és próbáld betartani, vegyél grapefuit mag cseppet, ami gomba és vírusölő és minden nap 5 cseppnyit igyál meg. Muszáj felerősítened az immunrendszered!
3/4 anonim válasza:
Dehogy lesz ebből rák! A dokira hallgass, ne a sarki fűszeresre, mert az tényleg mindent tud...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!!!
2013. márc. 6. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!