Lányok volt már olyan, hogy észre vette valaki a betétet a bugyitokban? Vagyis nadrágon át? Van olyan aki használt már cicanadrágban betétet?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 16:59
1/3 anonim válasza:
cicanadrágban semmiképp nem biztonságos a betét. Abba eleve nem is lehetne szárnyasat rakni pedig csak az tud stabilan maradni. Én szoktam olyan csinálni hogy a sima bugyit ugyanugy kicsit behúzom a fenekembe, persze ez erős vérzésnél nem ajánlatos. Igy nem olyan mint a tanga de fél tanga simán lesz és máris nem látszik. A másik hogy megfelelő bugyi kell van olyan ami nem vág be, az egyáltalán nem látszik a nacin keresztül, ezek ilyen szinte varrás nélküli bugyik. Ja és ez nagyon jó stabilan is tartja a betétet, amióta ilynem van sosem folyik félre.
2/3 anonim válasza:
talán női öltözőben régebben. Én már használtam cicanadrág alatt. DE én amúgyis csak hosszabb felsővel szoktam hordani tehát takarja a fenekemet,
3/3 Ágota Nóra válasza:
Igen mert észre lehet venni.Ha szoknyában vagyok akkor könyebben mert kicsit kívülre is rá kell hajtani,de nadrábon is lehet látni mert dudorossabb.Cicanadrágban szoktam rakni,és leggingsben is,de csak akkor ha már nincs nagyon meg.
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!