Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok ti hogy oldjátok meg,...

Csajok ti hogy oldjátok meg, ha a pasitok szexelni akar amikor nektek megvan?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 15:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Análisan csajok.
2009. szept. 12. 16:59
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Megmondom hogy most nem lehet. Eddig nem volt gond, megértette.
2009. szept. 12. 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos a párom katona, így elég szűkös az időkeretünk, amikor együtt lehetünk, így ha esetleg becsúszik egy 'mikulás', akkor egyszerűen figyelmen kívül hagyjuk, és dolog után szimplán elmegyünk zuhanyozni (mint mindig máskor). Nálunk ez nem okoz gondot.
2009. szept. 12. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 15.45!

Nehogy azt hidd, hogy a szex egy rózsaszín felhős nyaralás, és ha két ember akkor is csinálja, mikor mondjuk a nő menstruál, akkor az azt jelenti, hogy úgy mint a nyulak, és naponta többször...majd rájössz te is.

Mi is szexelünk, ha menstruálok, és nem azért, mert nem bírjuk ki, vagy perverzek vagyunk, hanem mert dolgozunk, együtt élünk, és általában hétvégén vagyunk annyira kisimultak, hogy nekiállunk. Na, ha végre kipihentem magam, nem kell semmit sem csinálnom, és össze tudunk bújni a párommal, akkor a legutolsó, ami érdekel minket, az egy kis vér.

Ennyi. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.

A szüleid meg nem azért szexelnek, mert nem jelentesz nekik semmit, hanem azért, mert szeretik egymást.

2009. szept. 13. 10:29
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Az én párom olyankor nemhogy szexelni nem akar, de még hozzám érni sem, legszívesebben három lépés távolságból nézne rám. Úgyhogy ez a gond nálunk nem gond. Egyébként más partnerrel előfordult, hogy akkor is szexeltünk, ha megvolt.
2009. szept. 15. 13:59
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Eleinte nem szivesen vallottam be hogy megvan, de végül már nem zavart. Mostmár akkoris meg merem mondani ha nem vagyunk együtt olyan régóta. Mellékesen utolsó nap este nekem már alig szokott lenni :D vagy semmi, olyankor okés:) csak védekezni kell!
2009. szept. 15. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!