Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász Budapesten?

Nőgyógyász Budapesten?

Figyelt kérdés

Budapesten mennyibe kerül egy nőgyógyászati vizsgálat? Épp orvost keresek, és teljesen el vagyok képedve az árak láttán. Eddig egy vidéki városba jártam, 8 ezer ft-ért megvolt a vizsgálat és a cytológia. Most meg ilyen 12-18 ezreket látok :O Én keresek rossz helyen, vagy tényleg ennyibe kerül a fővárosban a magánorvos?

Esetleg tudnátok ajánlani orvost (privátban jöhet az ár is, ha nem szeretnétek leírni ide)? Elsősorban a XIII. kerület érdekelne, de jöhet végülis bárhonnan.

2013. márc. 2. 20:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Te találtál eddig drágákat. Én hallottam 6000-ért is. De az átlag 10000.
2013. márc. 2. 20:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Még az érdekelne, hogy ha sztk rendelésre szeretnék menni, mehetek úgy is, hogy nem pesti lakcímem van?
2013. márc. 2. 20:29
 3/15 anonim ***** válasza:

Minimum tartózkodási hellyel tudok 13.ker-ben jó sztk-s dokit. De szerintem nem pestiként nem fogadnak.

Amúgy citológiával a 10-12 normál ár, sima vizsgálat citológia nélkül 6-8 (vagy több).

2013. márc. 2. 20:31
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Igen, én is így gondoltam h sajnos nem mehetek így sztk rendelésre.

Találtam egy szimpatikus dokit, nála 12 ezer az alapvizsgálat, plusz 4 ezer a vizsgálat.. úgy látszik akkor ez az általános...

2013. márc. 2. 20:34
 5/15 A kérdező kommentje:
Bocs, elírtam, 4 ezer a cytológia..
2013. márc. 2. 20:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy sok!
2013. márc. 3. 08:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Egyébként fogadnak, ha valami sürgősségre hivatkozol.
2013. márc. 3. 08:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért bepróbálkozhatsz a szegedi úti sztk-ban azzal, hogy itt élsz. Ideiglenes lakhelyként nem tudsz bejelentkezni? Az volna a legegyszerűbb.
2013. márc. 3. 08:52
 9/15 anonim ***** válasza:

úgy értem: ideiglenes lakóhelyként nem tudod bejelenteni?

a 12e+4 sztem is drága

2013. márc. 3. 08:53
 10/15 anonim válasza:
17. kerületben tudok nagyon jó dokit. ott van magánrendelőben. igaz, 1 éve jártam nála utoljára, akkor 8e volt a sima vizsgálat, 10e volt rákszűréssel, az uh volt 13. budapesti átlaghoz képest olcsón dolgozik- amúgy bajcsy kh-ban ov.helyettes főorvos
2013. márc. 3. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!