Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet érzékeny a mellem?

Mitől lehet érzékeny a mellem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok menstruáció előtt, de ha mellemet picit megnyomom érzem, hogy fáj. Szóval nem úgy ha hozzáérek, hanem azért picit megnyomom, de gyengébben. Ez normális?
2009. szept. 11. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem is szokott néha fájni, attól függ, hogy hol nyomkodok. ugye a mellben vannak mirigyek és ha ahoz érek, azok eléggé érzékenyek. Simtsd végig a kezed az egész melleden és ha furcsa csomónak érzékeled, akkor tanácos lenne elmenni vele orvoshoz.
2009. szept. 11. 20:05
 2/2 A kérdező kommentje:
csomót nem érzek, csak ha mondjuk kezembe veszem (felül hüvelykujjam alul a többi és tenyerem a bimbónál) és igy picit összenyomom, akkor fáj. de ezek szerint akkor nincs baj, csak megijedtem. köszi szépen! :)
2009. szept. 11. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!