Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet barna folyásom?

Mitől lehet barna folyásom?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és 1.5 éve jött meg a menstruáciom elösször.Elég rendszertelen szokot lenni, van hogy megse jön, van hogy 35 napra.tegnap volt a 35. nap és tegnap reggel óta (nem olyan sok) barna folyásom van.

Mitől lehet ez, és mit csináljak?

2009. szept. 11. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

normális, amikor már kezd vége lenne már halvány lesz és az már azt jelzi h vége a ciklusodnak

ne ijedj meg

remlem segítettem

2009. szept. 11. 19:19
 2/4 anonim válasza:
Hát nemtudom, azt írod, hogy másfél éve már menstruálsz! Szerintem ennyi idő alatt már bekellett, volna állnia rendszeresre. Igaz valakinek nem is áll be rendesen. Szerintem elkellene menned nőgyógyászhoz, hogy mi a véleménye erről. A barnás folyás normális, csatlakozom az előttem szólóhoz.
2009. szept. 11. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:

van akinek sok-sok éve múlva sem áll be a menzesze, másfél év elteltétvel még egyáltalán nem törvényszerű h bekéne állnia.

a barna folyás alvadt vér. menzesz féleség

2009. szept. 12. 00:51
 4/4 anonim ***** válasza:

asszem 4 v 6 év a beálási idő

jól megfogalmaztam

2009. szept. 12. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!