Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt is?

Menstruáció alatt is?

Figyelt kérdés

tegnap voltam nőgyógyásznál és felírt hüvelykúpot mert vmi gyulladást összeszedtem és két hétig kéne szednem.. de rájöttem, hogy nekem jövőhét vége fele megfog jönni...

és hogy akkor is rakjam fel a hüvelykúpot vagy akkor ne??

köszönöm a válaszokat

2009. szept. 11. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne, mert a vér kimossa a hüvelyből a kúp hatóanyagát is, így nincs sok értelme.
2009. szept. 11. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hívd vissza a nőgyógyászod és kérdezd meg, hogy van-e értelme a megszakított kezelésnek (mivel írta az előző, hogy semmi értelme, mert kijön) vagy mit tegyél

ugyanis vannak olyan kezelések amiket meg lehet szakítani, és vannak olyanok, amiknek nincs értelme, ergo most elkezded, aztán megjön, utána meg folytatod, de akkor is két hétig kellene, akkor most feleslegesen használod.

jobbulást

2009. szept. 11. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem szabad. A canestenből már kiindulva tudom mert a canesten combit se szabad, szóval gondolom ezt se.
2009. szept. 11. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Menses alatt semmilyen gyógyszert, kúpot, kenőcsöt stb. NEM szabad felhelyezni a hüvelybe!
2009. szept. 11. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a segítségeteket :)

még soha nem kaptam semmi ilyesmi gyógyszert és nem tudtam, de köszönöm a normális, segítőkész válaszokat :)

2009. szept. 12. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!