A menstruáció 7. napján is még erős/ darabos a vérzésem. Mi lehet a gond?
Január 10-én menstruáltam, majd 30-án ismét megjött, tartott pár napig, az is inkább barnázás volt, az utolsó két nap enyhe vérzés. Február 21-én megjött normálisan és mára kellene elmúlnia (7-8 napig tart nekem, de az utolsó két nap már inkább barnázni szoktam) de egyre erősebb, folyamatosan vér darabkák vannak. Nem fáj semmim, csak fáradékonyabb és folyamatosan szomjas vagyok.
Lassan egy éve nem is szedek gyógyszert.
Sok stressz kiválthatja, mennyire aggódjak?
Kaptam két gyógyszer, aminek el kell mulasztania hétfőre. Ha nem múlik el, akkor labor, és befektet a kórházba egészségügyi kaparásra. :(
Több kiváltója lehet, akár rosszul felépülő méhnyálkahártya, lehet hormonzavar... sok minden. Szégyelljem magam hogy évek óta nem voltam, tudom, de jövőhét vége felé (ha elmúlik hétfőre) vissza kell mennem rákszűrésre, hogy azt is kizárhassuk.
Tömören ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!