Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért van ez? Nagyon erős a...

Mért van ez? Nagyon erős a hónalj táji izzadásom.

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom, hogy nagyon erősen izzadok. Hiába próbáltam már ki egy csomóféle deót, egyik se vált be igazán...És olyan ciki, hogy bármilyen pólót húzok fel, mindig egy hatalmos folt esz a hónaljamnál...Ti mit tanácsolnátok? Milyen deót használtok?

Egy elkeseredett 13,5 éves lány

2009. szept. 10. 20:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek, tapasztalatok ez Exodort izzadásgátlóról?
2009. szept. 11. 20:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az Andisodurica-t,én már 2 éve ezt használom,nekem ez bevált,addig nekem sem használt semmi.
2009. szept. 12. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:

én használtam exodort, nekem bevállt. Viszont: egyszer észrevettem, hogy egy kis fájdalmas csomó alakult ki a hónaljamon. pár nap alatt elmúlt, de addig nagyon kellemetlen volt, akkor is fájt,ha felemeltem a karom. szerintem az exodor okozta,eltömíthette az egyik verejtékmirigy nyílását.

amúgy én is izzadós vagyok, a rexona stift az jó,de nekem csak a szagokat tüntette el, már egy csomó felsőm tönkrement az izzadás miatt :(

2009. okt. 10. 21:21
 14/14 anonim válasza:
Nekem az ingeim hónalja ázott át rendszeresen. Erre találtam egy megoldást az izzadságpajzsot, bár az nem az izzadást szünteti meg, hanem inkább felfogja az izzadságot, de nekem teljesen bejött ez is.
2011. márc. 19. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!