Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Előfordulhat? Van ilyen?

Előfordulhat? Van ilyen?

Figyelt kérdés
4 hónapja szültem, azóta nem volt semmi problámám odalennt. Viszont pár napja viszketek mióta lactacyd feminát használok. Eddig mig nem viszkettem sima baba tusfürdőt használtam ott is.
2009. szept. 10. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Lactacyd egy tejsavas készítmény,amilyenre a hüvelynek szüksége van. Én évek óta használom.

Furcsállnám, ha ettől lenne bajod, de egy nőgyógyászati vizsgálat nem ártana.

2009. szept. 10. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
lactacyd-tól énis viszkettem és kis időn belül gombát kaptam. amióta váltottam egyszersem jött a gomba.
2009. szept. 10. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, simán lehet, nem mindenkinek válik be! Ne használd tovább, mert irritálja a bőrödet. Ez elég erősen illatosított, plusz savas is. Esetleg kipróbálhatsz valami illatmentes, ph-semleges szenzitív terméket, már sokfajta intim lemosó létezik, ha használni szeretnél ilyesmit.
2009. szept. 10. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló!Bármennyire is furcsa Én ezt tapasztaltam!

Köszönöm mindenkinek! Olvastam olyat is, hogy a táplálkozás befolyásolhatja a hüvely Ph értékét, pl a sok szénhidrát fogyasztás. Nem változott a táplálkozási szokásom, ezért gondoltam erre.

Na legalább tudom, hogy nem vagyok hülye és van ilyen, bár attól még a probléma, probléma marad :-/

Második-harmadik válaszoló Ti milyet használtok?

2009. szept. 10. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
én nivea sensitive-et, azért azt, mert annak a Ph-ja közel azonos a hüvely PH-jával, így ugye nem bolygatom fel annyira. lactacydnak pedig tudom, h nagyobb a ph-ja, nemis kicsit, mint a hüvely természetes ph-ja. sztem pont ezért viszkettél tőle, és énis ezért kaptam gombát, mert túl felborult tőle.
2009. szept. 10. 15:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. szept. 10. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Például én a Niveát nem tudom használni,mert viszketek tőle,de a Lactacydtól semi bajom,kinek mi a jó.
2009. szept. 12. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!