Miért ilyen balf. Szok a nőgyógyászok? Valaki, valamilyen alternatív gyógymódot tud?
Az utóbbi 4 hónapban minden második héten mentem nőgyógyászhoz (ha véget ért a kezelés és a tünetek visszatértek), kedden is megyek. Szűnni nem akaró BV-m van, kb. 6-7 orvos látott eddig, egyik sem tudott meggyógyítani. Mit tanítanak ezeknek?
A kúpoktól, krémektől nem jöttem helyre. Bakteriális vaginózisra, gombára alternatívák, amelyek segítettek, mert sajnos több tízezret már kidobtam és még mindig beteg vagyok. A párommal sem tudunk együtt lenni, pedog már nagyon akarunk egy babócát.
Miket kaptál eddig?
Azért ne legyél ilyen nagyképű, ha ennyire balf.sz-oknak tartod őket, miért mész hozzájuk? Nem biztos, hogy jó, ha 5-6 orvoshoz mész, ha egy követné végig a tüneteidet, lehet, hogy sikeresebb lenne a gyógyítás.
Egyáltalán nem biztos, hogy mindig fertőzésed volt.
Valószínűleg soha nem lett a kezelések után helyreállítva a hüvelyflórát egyensúlya vagy nem megfelelő módon, így mindig visszaestél.
Csinálj egy hüvelyflóra helyreállítást. Vegyél a patikában pl. Protexin Gynophilus hüvelykapszulát. 1 héten keresztül használj napi 2x1 kapszulát, majd pedig még egy üveggel napi 1-et, az 14 napig fog tartani.
Ezzel helyreállítod, illetve fenntartod a hüvelyflórád egyensúlyát.
Ha ez nincs rendben, akkor soha nem fogsz megszabadulni az ilyen tünetektől, mert nem biztos, hogy mindig fertőzésed van, mivel a hüvelyflóra felborulása is okoz hasonló tüneteket, mint amit egy fertőzés.
Próbáld ki a Vagilactot vagy a Gynoflor. Hátha valamelyik segít.
Az a macerás ilyen helyzetben, hogy ezek miatt gondolom használsz tisztaságit, ami közben egy nagyon jó "híd" a bacik terjedéséhez.
Sajnos elég sok a felelőtlen közöttük, valóban, gyanítom, hogy nem is egészen véletlen, mert így próbál a "magán" rendelésre irányítgatni.
és bizony az orvosok között is van egy olyan vélemémy, hogy vannak a nőgyógyászok (akik az esetek többségében egészséges embereket "kezelnek") és vannak az orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!