A tampon felhelyezésénél és a kiszedésénél a fájdalom gyengül minden alkalommal?
Figyelt kérdés
először nagyon fájt. mostmár kevésbé, de még mindig nagyon kellemetlen. lehet hogy simán csak nyafi vagyok, de nekem valahogy nem megy ez a "meg se érzed" dolog. köszi a válaszokat. (15/l)2009. szept. 9. 19:36
1/6 anonim válasza:
A meg se érezd dolog arra vonatkozik, hogy olyan mélyre rakd, hogy már nem érezd, hogy ott van. Egyébként valószínűleg azért fáj már kevésbé, mert egyre ügyesebb vagy.
2/6 anonim válasza:
Emlékszem, legelső alkalommal én is nagyon szenvedtem vele, nekem is fájt. Ma már nem, de azért még mindig kellemetlen. Fontos, hogy a vérzésednek megfelelő méretet válaszd, ráadásul márka és márka között is van különbség, ki kell tapasztalni. Na igen, és szerintem az sem mindegy, milyen testhelyzetben helyezed fel. De nyugi, majd belejössz! Kitartás! :)
3/6 anonim válasza:
Igen, azért gyengül, mert egyre több gyakorlatod lesz benne. Lehetőleg olyan mélyre nyomd, hogy az egész ujjad benned legyen. persze ez attól is függ, hogy ki mekkora belsőleg :) Legjobb ha feltolod és utána leguggolsz, mozogsz kicsit, hogy érezd, jó helyen van-e?
5/6 A kérdező kommentje:
köszi csajok. :) amikor fent van, már nem fáj. csak amíg felmegy.
2009. szept. 9. 20:08
6/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy sűrűn cseréled? Mert attól dörzsölődhet a hüvely fala,várd meg míg megtelik,azt lehet érezni! Én naponta 3x cserélek! Reggel,délkörül és lefekvés előtt!Próbáld meg így hátha jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!