Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mostanában kevesebb a menzim....

Mostanában kevesebb a menzim. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2-3 hónapja van ez.Akkor volt egy egynapos menzim,a következő ciklusaimnál is csak 2-3napig tart és mikor megvan meg előtte 1-2nappal nem tudok a bal oldalamon feküdni mert a jobb petefészkemnél görcsölök,de csak akkor ha fekszem.Cisztám nincs mert a doki mondta Kb.3hónapja csinált UH-t.Most is csak két napig volt meg ma már nincs semmi.
2009. szept. 9. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
*mensi
2009. szept. 9. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim mondta, ha regota szedem ugyan azt a fogamzasgatlot, akkor elofordul, hogy egyre kevesebb lesz a verzes, es ha 3 napnal rovidebb, akkor menjek vissza hozza, hogy kivizsgaljon, esetleg mas gyogyszerre valtsunk.

Kerdezz ra az orvosodtol (akkor is, ha nem szedsz fogamzasgatlot).

Jo egeszseget!

2009. szept. 9. 18:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szedek és nem is szedtem fogamzásgátlót.Egyébként nekem mindegy,hogy menzi vagy mensi az a lényeg hogy mindenki érti miről van szó.
2009. szept. 9. 19:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Én ilyeneken nem szoktam fennakadni.Inkább a kérdésre válaszoljatok légyszi.Akinek nem tetszik a helyesírásom attól elnézést kérek.Köszi.
2009. szept. 9. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy endometriózisom van.
2009. szept. 9. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!