Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 éves vagyok, még nem jött...

13 éves vagyok, még nem jött meg pedig már évek óta szőrös vagyok és nőnek a melleim. Bajom van?

Figyelt kérdés
segítsetek!
2009. szept. 9. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem atól függ, hogy szőrös vagy-e, és hogy nőnek-e a melleid. ne aggódj, ha 16-18 éves korodra nem jönne meg, na akkor kéne aggódnod, és nőgyógyászhoz menned. addig pedig csak örülj neki, hogy még nem jött meg :)

15/l

2009. szept. 9. 17:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. szept. 9. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
semmi bajod nincs, 13 évesen már énis szőrösödtem, de csak 16 évesen jött meg
2009. szept. 9. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nincs, ne aggódj! Sőt, én inkább azt mondom, hogy örülj neki, mert nem egy kellemes dolog, főleg ha görcsöl is a hasad. És ha egyszer megjön, akkor utána minden hónapban meg fog nagyon hosszú évtizedekig. Bár így visszagondolva a te korodban én is nagyon vártam, hogy végre megjöjjön. :-)
2009. szept. 9. 17:57
 5/6 A kérdező kommentje:
:)
2009. szept. 9. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
én is nagyon vártam, márt teljesen kétségbe voltam esve hogy mért nem jön meg és meg is jött augusztus 3-án. és lehet hogy hülyenség de én azzal nyugtattam magam hogy mindig az mondtam, "nem baj egyel kevesebb nap van hátra az első menzesemig" XD úgyhogy tudom hogy most milyen mit érzel hogy neked még nincs meg, de hidd el megfog jönni. amikor majd nem számítasz rá...
2009. szept. 9. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!