A papaya kapszulát szedhetem-e annak ellenére, hogy gyomorsavam van?
Semmire nem jó... ezeknek a táplálék kiegészítőknek a 99%-a hatástalan!
A gyógynövényekről annyit, hogy aminek hatása van, az mellékhatással is rendelkezik. A diólevél főleg fertőzések külső kezelésére való, mivel baktérium és gombaölő hatással rendelkezik. A varga gombát nem ismerem.
A papayát a hazájában teljes egészében fogyasztják, nem kapszula formájában. Fogyni nem lehet ettől önmagában, csak diétával és edzéssel kombinálva.
Fitoterapeuta végzettségem van és elolvastam a kérdésedet. Sajnálom, hogy nem azt a választ kaptad, amit vártál. Gazdagítod azok körét, akiket nagyon könnyű rászedni áltudományos de jó drága dolgokkal. No comment. Megnézném én azt a tanulmányt, ami igazolja, hogy a diólevél miómát tüntet el. Természetesen tudományos tanulmányról beszélek!
A gyógynövény nagyon hasznos dolog, de tudni kell, hogy mikor és hogyan kell használni őket. Semmilyen kivonata, kapszulája nem ér fel az eredeti hatóanyaggal! Ezeket a cuccokat jó drága pénzért eladják nektek, ti pedig bedőltök ennek, mert mindenki gyógyulni szeretne. A gyógyhatású készítményeknek semmilyen követelményeknek nem kell megfelelni jelenleg Magyarországon, csak egynek, hogy ne ártson! Hatásmechanizmust nem kell igazolni hozzá.
A kérdésedre a válasz: szedheted a papaya kapszulát gyomorsav túltengés esetén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!