Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kellemetlen folyás. Mitől lehet?

Kellemetlen folyás. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
nem a szokásos folyásom volt, ha nem valami igen érdekes. olyan állaga volt, mint, amikor a lisztet össze keverjük vízzel(szagtalan), mennyiségét tekintve is sok volt..még nem láttam ilyet(1.alkalommal volt,kb.2perc alatt kilökődött a szervezetemből), nagyon elkeseredtem.lehet az oka, hogy 2.napot végig csak ültem, mert utaztam?utazás befejeztével jelentkezett ez a probléma,1szer pisilés után..németo.ban élek, nőgy.hoz nem tudok elmenni..tanácsot várok..köszönöm mindenkinek..
2009. szept. 9. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:

hát én nemhinném h az utazástól...

ha máskor is előfordul, vagy esetleg kellemetlen a szaga, vagy viszket, vagy akármi más, akkor mindenképp érdemes szakértő tanácsát kikérni.

2009. szept. 9. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:
talán gombás fertőzés, de akkor viszketnél is. esetleg hüvelyblítést mondanám, egy gyógyszertárban segíthetnek.
2009. szept. 9. 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:
még soha nem volt ilyen folyásom, ezért sem tudom, hova tenni a dolgot...és csak ez az egyszeri alkalom volt..én is valami gombás fertőzésre gondolok..
2009. szept. 9. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:
és nem viszket, nem kellemetlen szagú,nem fáj a hasam sem...ezért is furcsállom..
2009. szept. 9. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
A gombás fertőzésnek nem kell feltétlenül viszkedni is.Nekem pl csak túrószerű folyásom volt nem viszkettem meg semmi.Elmentem dokihoz írt fel gyógyszert meg hüvelykrémet 1-2 nap alatt helyrejöttem.
2009. szept. 9. 16:30
 6/7 A kérdező kommentje:

tegnap történt, ma nem volt semmi, még kis folyásom sem..

köszönöm mindenkinek a segítséget..megfogadom!!!

2009. szept. 9. 19:44
 7/7 anonim válasza:

Ha csak egyszer fordult elő, és egyéb tüneteid nincsenek, talán nem olyan nagy a gond. Ha ismétlődik, vagy új tüneted lesz, akkor érdemes mégis elmenned egy orvoshoz.

Ilyesféle váladék pl méhszájseb-fagyasztás után szokott előfordulni, szintén ilyen "egy alkalmas".

Azt nem gondolnám, hogy az utazás miatt volt. Esetleg tejsavas irrigálás nem árthat, segít a pH-t visszaállítani. A tejsavas pezsgőtabletta szerintem Németországban is vény nélkül kapható a patikában.

2009. szept. 9. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!