Mitöl van a nöi nemi szervnek rossz szaga és fehér váladék mikor jön ki szex közben?
Csináltass egy vizelet vizsgálatot, ha abban nincs baktérium
akkor Te valószínűleg rendben vagy.
/ 3-as vagyok /
Húgycső gyulladás: vizeléskor égő érzés,esetleg a húgycső nyílásból váladék ürül.De nem olyan markánsak a tünetek, mint a nők húgyuti gyulladása esetén.
Azért írtam, hogy jó lenne egy vizelet, mert néznek baktérium számot valamint a vizelet üledékből kiderül, hogy vannak-e gyulladásra utaló sejtek / fehérvérsejt/ a vizeletben.
na ácsi! nem feltétlenül betegség!!
Hiába fürdesz napi 5x vagy használsz ilyen-olyan lemosót, A nemi szerveknek van egy bizonyos "külónleges" illatuk,aminek a funkciója elvileg az ellenkező nem vágyainak felkeltése. /tehát elvileg ettől izgulsz be csajra v pasira.../ Persze az más,ha igénytelenség vagy betegség miatt van ez,akkor durbábban jelentkezik. A hüvelyváladék iy természetes, kis mennyiségben! Mert gyebár nem lehet állandóan csontszáraz a p.ncink,mint a puskapor! Akkor van baj,ha sárgás. Viszont a darabos folyás már jelenthet valami bacit ott bent, tehát nem árt neked se egy kis utókezelés pl Canesten krémmel... Meg lehet kérdezni ezekről a dokit,én orvosoktól tudom,hogy ezek így vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!