Hogyan kell borotválni a punciszőrt?
Figyelt kérdés
Soha nem mertem még leborotválni, mert félek, hogy megvágom magam. Az alsó részt nem is látom. Szóval hogyan? Zuhany alatt? Vagy száraz bőrrel? Esetleg nézzem tükörben, hogy mit csinálok? De akkor mindent összekenek a borotvahabbal.
Lécci, írjátok le minél részletesebben, hogyan szoktátok!
2009. szept. 8. 20:05
1/7 anonim válasza:
Zuhany alatt, akár borotvahabbal is a lényeg hogy a szőr növekedésével megeggyező irányban!! És akkor nemfog kipattogni utána. Nyugi nem fogod magad megvágni :D
2/7 anonim válasza:
Bizti nem fogod magad megvágni. Azokon a helyeken, amiket nem látsz vagy borotvával nehezebb elérni, a másik kezeddel húzd széjjelebb a dolgokat és utána simán fog menni :) Nem feltétlen kell látnod, elég ha érzed :)
3/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, megpróbálom majd :)
Még egyvalami: a kádban egész pontosan hogyan helyezkedtek el? Fölteszitek az egyik lábatokat a kád szélére? Vagy ráültök a szélére?
2009. szept. 8. 20:33
4/7 anonim válasza:
Jaj, ne legyél már ennyire tök! :) Próbáld ki, hogy férsz hozzá a legjobban. Van aki guggolva tudja (tükörrel), más felteszi a lábát, más meg hanyattfekve. Ezt ki kell próbálganti.
5/7 A kérdező kommentje:
Oké, nem leszek tök :)
Csak olyan kicsi a hely a fürdőkádban, hogy nem tudtam elképzelni, hogyan tudnám kivitelezni a műveletet :)
2009. szept. 9. 14:00
6/7 anonim válasza:
MI megoldottuk ezt a problémát, nekem a párom borotválja, ha van párod javaslom próbáljátok ki, hidd el írtó szexi, előjátéknak sem rossz:)))
7/7 anonim válasza:
Én csak simán szárazon lehúzom, szőrnövéssel ellentétesen. Fantasztikusan sima és nagyon jó:D Tükröt szotkam használni hogy lássam amit nem látok. 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!