3 napja késik a mensim,múlt hónapban is késett.Minig védekezünk a barátommal(óvszerrel) és nem szakad el a gumi meg semmi..miért lehet ez? ugye nem azért mert valahogy terhes lettem? kérlek nyugtasson meg valaki,mert már szét idegelem magam.Köszi a válaszokat
2009. szept. 8. 16:48
1/8 anonim válasza:
csinélsz egy tesztet és megtudod, mi innen nem tudjuk eldönteni.
ha védekeztek HELYESEN (nincs kiberakjukguminékülegyhúzásra se, spermás/előváladékos ujjal nem nyúlt beléd, stb) akkor nem lehet gond.
2009. szept. 8. 16:52
2/8 anonim válasza:
dehogy vagy terhes!!! azért késik sztem, mert ideges vagy, meg persze sok más oka is lehet (fogyókúra, sulikezdés...).
ha nem jutotta sperma a hüvelyedbe, nem lehetsz terhes, nyugi!
2009. szept. 8. 16:53
3/8 anonim válasza:
Nyugodj meg, tudod hány nőnek buggyan meg a menszesze néha? Még akkoris ha teljesen egészséges! Én egy teljesen egészséges, átlagos csak vagyok, és nekem is volt már olyan hogy nem 3 napot, hanem 2-3 hetet!!késett! Az összes vakolatot lekapartam a falról idegemben! Azóta már fel sem veszem ha késik a menszeszem! Úgy vagyok vele hagy késsen ha jól esik, egyszer úgyis megjön.
Amúgy évek óta gumizunk (tabit nem szedtem még soha) sőt, mi úgy csináljuk hogy csak a végén húzzuk fel, mégse volt soha semmi baj.
Ne aggódj egyszer az életben mindenkinek késhet, de inkább többször. 3 nap meg nem a világ vége :)
2009. szept. 8. 17:03
4/8 anonim válasza:
Most mondhatom hogy nyugi nem vagy az, de nem látok bele a testedbe :D Annyit mondhatok hogy amíg idegeskedsz és stresszelsz esélyes hogy késik a menstruáció ugyanis ez eltolhatja pár nappal. Nekem hetes eltéréseim is szoktam lenni :)
2009. szept. 8. 18:47
5/8 anonim válasza:
Azért késik mert széttresszeled magad emiatt. Nyugodj meg, helyesen védekeztetek nincs nagy gááz. Ha akarsz csinálj tesztet, hogy megnyugodj. De szerintem nem vagy terhes.
2009. szept. 8. 19:19
6/8 anonim válasza:
szerinted, valaki a tavolbol tud segiteni???? az ilyen kerdesektol lehet agyverzest kapni....kb 14evesek irjak folyton...Ugye nem vagyok terhes????de az agyadra az vagy az biztos, vegyel egy tesztet es lass csodat ott az eredmeny..
2009. szept. 11. 11:03
7/8 anonim válasza:
de szemét vagy utolsó válaszoló
2009. szept. 12. 07:35
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azoknak akik inteligensen le tudták írni a véleményüket a dologról,aki nem az nem.Utolsó elötti válaszolónak üzenném,hogy 22 éves vagyok és az Eltére járok( nem nagyképüsségből írom,csak,h nehogy azt hidjétek,h valami hülye kiscsaj vagyok)én csak sajnálni tudlak téged,remélem azért egyszer megtapasztalod,h milyen érzés az amikor valaki ilyen alpári módon ír vissza valakinek aki normális kérdést tett fel egy olyan oldalon ,aminek az a lényege,h itt mindent megkérdezhetsz.A többieknek köszönöm szépen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!