Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik ennyit a menstruác...

Miért késik ennyit a menstruációm?

Figyelt kérdés
Már 5 napja megkellett volna jönnie...Én még soha nem voltam ugy együtt senkivel ugyhogy terhes nem lehetek.Igaz 2szer is voltunk az osztállyal túrázni.Lehet emiatt késik?De miért ilyen sokat?Ilyen még nem volt hogy ennyit késett volna és még egyszerse maradt el!!!Ja és 2 éve menstruálok. 14/L
2009. szept. 8. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:

ez tök normális,ne aggódj ilyen fiatal korban előfordulhat hogy késik vagy kimarad akkor is ha amúgy rendszeres.Nekem is mindig rendszeresen jön meg,de év elején egyszer nem jött meg.Én nagyon paráztam,hogy mi lehet...pedig szűz vagyok és nincs/nem is volt barátom tehát nem lehettem terhes...aztán persze 12napot késve megjött!

Túrázástól nem hiszem hogy késne,legalábbis nekem késett tőle nekem!Stresszeltél most a suli miatt?A stressztől is késhet ám.

Ha még egy pár napon belül nem jön meg,szólj anyukádnak és ha úgy megnyugodsz menjetek el nődokihoz.

14/L

2009. szept. 8. 15:03
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2009. szept. 8. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem 1x kigyott 2 hónapot...ez teljesen természetes és normális!!
2009. okt. 18. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!