Ti mit tennétek a helyemben?
2 éve élek boldog és stabil párkapcsolatban, 1,5 éve vagyunk intim viszonyban...nem történt félrelépés, a barátomnak csak én vagyok, nekem pedig csak Ő! 1-1,5 hete gyakran furcsa viszketést érzek "ott", gyakran van barna váladékom, és néha úgy érzem pl. iskolában is, hogy hirtelen valami kirobban belőlem...majd amikor a mosdóban ellenőrzőm, hófehér váladék az... mi lehet ez? Lehet, hogy az iskolai mosdók miatt lett?
Azért így fogalmaztam ahogy, mert egy kérdésemet sajnos töröltek már...és ez pedig fontos nekem....
16/L ( negatív hozzászólást nem szeretnék a korom miatt... az én életem, az én döntéseim! ha nem tudtok építő dolgot írni,kérlek ne kommenteljetek! köszönöm a megértést és a segítséget!:))
A párodnak valóban semmi keresnivalója a nődokinál.
A pasiknál pedig nem feltétlenül okoznak tünetet a dolgok...Attól hogy nem látszik, még lehet baja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!