Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok tanga vagy francia?...

Csajok tanga vagy francia? Esetleg normál. Ki hogy van ezzel?

Figyelt kérdés
Jah és ha megvan akkor mi szokott rajtatok lenni?
2009. szept. 8. 09:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%

Igyekszem normált hordani, mert a tanga hosszútávon nem egészséges. Orvos szerint heti 3 napnál tovább nem szabad, mert fertőzést okoz.Nem hittem neki, igaza volt.

Egyébként a francia a kedvencem. A menstuáció nem befolyásolja nálam, hogy milyen bugyit hordok, mivel tampont használok.

2009. szept. 8. 13:13
 12/29 anonim ***** válasza:
81%
nyaron legtobbszor tangat hordok mert a szuk kis nadragokbol csak az nem log illetve latszik ki. de van noi boxerem es francia bugyim is, szoval valtogatom oket, alkalom, kedv es ruhafuggo. sizni peldaul eszembe nem jutna tangat huzni. :p
2009. szept. 8. 14:18
 13/29 anonim ***** válasza:
67%

Én csak tangát hordok.

21 l

2009. szept. 8. 14:38
 14/29 anonim ***** válasza:
77%
10:22es vagyok 13:13asnak nem is tudtam hogy a tanga ferözést okoz,azt már hallottam hogy nem, szabad sokáig hordani.Fertözésed volt emiatt?Azt hiszem én is kevesebbet fogom hordani.
2009. szept. 8. 17:06
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
17:06-os. Igen, már összeszedtem pár dolgot a tanga miatt. Megváltoztatja a hüvely ph-ját, mivel a fenék és hüvely bejáratánál folyamatosan dörzsölődik, így olyan dolgok is a hüvelybe kerülhetnek, amik alapesetben pár centivel odébb vannak, biztos távolságban a hüvelytől. Már jópár ismerősömet, eltiltotta az orvos a tanga használtatától, mert máshogy nem lehetett kikúrálni őket. Pedig mindegyik nagyon figyelt a higéniára, meg én is, tehát szóba se jöhetett az, hogy esetleg rosszul törölnénk ki és ott marad valami vagy bármi ilyesmi...
2009. szept. 8. 19:49
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Normál bugyit használok, akkor is amikor éppen megvan. A tangát nem szeretem.
2009. szept. 9. 12:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A francia bugyit szeretem. Amikor megvan akkor a normált használom, a tangát nem szeretem.
2009. szept. 11. 11:06
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig normál vagy francia bugyit használok, próbáltam a tangát, idegesít.

Ha megvan akkor nyilván nem a legkisebb csipkés bugyit, hanem egy zártabbat.

2009. szept. 11. 11:08
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Én tangát használok,néha francia bugyit ha páromnak kedveskedni akarok :)

Ha megvan pedig normált veszek fel.

2009. szept. 11. 11:28
 20/29 anonim ***** válasza:
87%
Tanga, mindig, erős folyásos napokon francia.
2009. szept. 11. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!