A fehér folyás hány éves kortól jelentkezik, ill. Mikor/meddig tart?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és minden nap van fehér folyásom. Nem tudom, hogy ez normális-e. Olvastam már róla mindenfelé de nem találtam választ :( .Lécci segítsetek!2008. jún. 6. 08:04
1/4 anonim válasza:
szia
nekem kb azóta van, mióta először elkezdetm menstruálni (13), és azóta folyamatosan. minden nap használok tisztasági betétet.
az orvos azt mondta nekem, valakinek nincs egyáltalán, valakinek van mindennap.
2/4 anonim válasza:
ha nem menstruálsz még akkor annak az előjele is lehet, illetve ha most kezdtél akkor azért van, lehet hogy később kevesebb lesz vagy nem is lesz, nekem is így volt.
3/4 A kérdező kommentje:
De már több mint egy éve megvan és mielőtt megjött, azelőtt egy éve van fehér folyásom, azaz már 2 éve. :S
2008. jún. 7. 11:06
4/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális!Ne aggódj!Ez később még változhat!Nekem is így volt!Most már csak akkor van mielőtt megjön (23 éves vagyok)...de ennyi idősen nekem is ponnt ilyen volt....ne aggódj! :)
Nyugi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!