Hogy vészeljem át az utat?
Figyelt kérdés
Jövő hónapban kirándulni megyünk a sulival, kb 6-7 órás út vár ránk.. És pont akkor fog megjönni, mivel még szűz vok nem használtam eddig tampont. Mit tegyek, hogy az úton se ázzak át, vagy így is használhatnék tampont??? Esetleg fájhat a felhelyezése?2009. szept. 7. 21:45
1/4 anonim válasza:
Hogyne használhatnál tampont! Egészen nyugodtan, nyugi nem fog fájni, de válassz kisebb méretet először.
Amúgy nem hiszem, hogy 6-7 óra alatt nem fog pisi-szünetet tartani a buszos...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom!
2009. szept. 7. 21:56
3/4 anonim válasza:
nem hiszem h kislánynak tampon kell...:/
4/4 anonim válasza:
az utolsóval ne foglalkozz,hiszen ha hosszú az út és neki meglesz akkor miért ne használhatna tampont...mellesleg meg nem kislányról van szó ha már menstruál(min.13-14éves sztem)
Egyébként természetesen használhatsz tampont,de én inkább a minit ajánlom.Ha ellazulsz és nedves vagy akkor nem fog fájni,ne aggódj!Egyébként 6-7órás út alatt csak kellene megállni,hogy akinek pisilni kell elmenjen.Szóljatok a tanárnak,hogy ha lehet álljatok meg.Akkor még ellenőrizni is tudod,hogy kell-e cserélni!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!