Milyen fajta hideggyantát vegyek? Mekkora szőr kell hozzá?
Meleggyanta-szett kb 5-6ezer forint. Ez tartalmazza a melegítőt, 1 db utántöltőt, a vezetéket és asszem papírcsíkot is.
Szóval ez először picit drága, de aztán nagyon jó és olcsó. Mert egyszer veszed meg a melegítőt, utánna már cska a patront ami pár száz forint és sokáig elég.
Bedugod a gyantázót és hagyod kb 40 percig, amíg jó meleg nem lesz. Szőrnövekedéssel MEGEGYEZŐ irányban kensz egy csíkot a lábadra. Elsimogatod, rányomkodod. Szőrnövekedéssel ELLENKEZŐ irányban letéped. Ennyi :D
Ne égessee a bőröd, de ha nem túl meleg akkor nem jön le jól és fájni fog.
Pl. jobb kézzel húzod a papírcsíkot, ballal meg húzod a bőröd ellentéte sirányba(szőrnövekedéssel megegyező) hogy ne fájjon.
Bele kell jönni, ha anyával v bnővvel csin akkor könnyebb lesz.
kb 2 hétig nem kell újracsinálni. nekem kiritkította szőrzetet. ha előtte borotváltad akkor lehet először fájni fog. kezdd a vádlidon. hátul és a combon jobban fáj.
amúgy ha túl rövid a szőr akkor nem jól szedi le... de a túl hosszú meg fáj nagyon :S szóval el kell találni... kb 5-6-7mm megfelel.
hideggyanta szart se ér-szerintem.
Bármi kérdés van írj.
sok sikert.
Nekem is volt hideg Veet. Hát, nekem abszolút nem vált be. Mondjuk az igaz, hogy 18 voltam, amikor kipróbáltam és előtte ugye már évekig borotváltam, amitől megerősödött a szőr. Nekem a bőröm felső rétegét hamarabb leszedte, de a szőr nagy része akkor is ott maradt. Szóval, ha még most akarod elkezdeni a szőrtelenítést és nincsenek megerősödve a szőrszálaid, akkor biztosan beválik.
Egyébként azóta inkább epilálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!