Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen fajta hideggyantát...

Milyen fajta hideggyantát vegyek? Mekkora szőr kell hozzá?

Figyelt kérdés
Írjatok olyan hideggyantá/kat amik nektek bevált. Melyik a legjobb? És mekkora szőr kell hozzá? 1-2 mm elég?
2009. szept. 7. 20:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja... És hogyan kell használni ezt a hideggyantát?
2009. szept. 7. 21:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Most olvasgattam a hideggyantával kapcsolatosakat és sokan írják hogy a meleggyanta jobb! Tényleg jobb. Azt hogy kell használni?
2009. szept. 7. 21:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Tényleg jobb?* Elírtam bocsi
2009. szept. 7. 21:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy mindent külön írok de mindig elfelejtek valamit Egy 13 éves lány vagyok.
2009. szept. 7. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Meleggyanta-szett kb 5-6ezer forint. Ez tartalmazza a melegítőt, 1 db utántöltőt, a vezetéket és asszem papírcsíkot is.

Szóval ez először picit drága, de aztán nagyon jó és olcsó. Mert egyszer veszed meg a melegítőt, utánna már cska a patront ami pár száz forint és sokáig elég.

Bedugod a gyantázót és hagyod kb 40 percig, amíg jó meleg nem lesz. Szőrnövekedéssel MEGEGYEZŐ irányban kensz egy csíkot a lábadra. Elsimogatod, rányomkodod. Szőrnövekedéssel ELLENKEZŐ irányban letéped. Ennyi :D

Ne égessee a bőröd, de ha nem túl meleg akkor nem jön le jól és fájni fog.

Pl. jobb kézzel húzod a papírcsíkot, ballal meg húzod a bőröd ellentéte sirányba(szőrnövekedéssel megegyező) hogy ne fájjon.

Bele kell jönni, ha anyával v bnővvel csin akkor könnyebb lesz.

kb 2 hétig nem kell újracsinálni. nekem kiritkította szőrzetet. ha előtte borotváltad akkor lehet először fájni fog. kezdd a vádlidon. hátul és a combon jobban fáj.

amúgy ha túl rövid a szőr akkor nem jól szedi le... de a túl hosszú meg fáj nagyon :S szóval el kell találni... kb 5-6-7mm megfelel.

hideggyanta szart se ér-szerintem.

Bármi kérdés van írj.

sok sikert.

2009. szept. 7. 21:23
 6/11 anonim ***** válasza:
én is 13 vagyok, és én hideg Veet et használok. nekem bevált!
2009. szept. 9. 17:20
 7/11 A kérdező kommentje:
És mekkora szőrőd volt? :$ mert nekem nem nagy és hát suli is van most+tesióra. lehet hogy én is veszek!
2009. szept. 9. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hideg Veet. Hát, nekem abszolút nem vált be. Mondjuk az igaz, hogy 18 voltam, amikor kipróbáltam és előtte ugye már évekig borotváltam, amitől megerősödött a szőr. Nekem a bőröm felső rétegét hamarabb leszedte, de a szőr nagy része akkor is ott maradt. Szóval, ha még most akarod elkezdeni a szőrtelenítést és nincsenek megerősödve a szőrszálaid, akkor biztosan beválik.

Egyébként azóta inkább epilálom...

2009. szept. 9. 18:04
 9/11 A kérdező kommentje:
hát már 3-4 hónapja hogy borotválom :S
2009. szept. 9. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jól csinálod rendesen leszedi a szőrt. Nézz szét DM-ben, vagy rossmanban. Ott rengeteg féle van. Illetve vannak krémek is. Azok sem rosszak, csak hát ugye nem olyan tartósak. :) Sok sikert.
2009. szept. 9. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!