Mitől fájhat a méhszájam?
Figyelt kérdés
ha 1ütt vagyunk a pasimmal akkor is szokott fájni.tablettát szedek de most így naponta beleszokott nyilalni a méhszéjamba:Smiért lehet?2008. jún. 5. 22:51
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy túl hosszú a partnered pénisze és kisebesíti szex közben mert olyan mélyre hatol. Jobb lenne orvossal is megnézetni, mert más is lehet.
2/3 A kérdező kommentje:
nemsokára megyek dokihoz mert fel kell íratnom gyógyszert és megnézetem magam még 1*.kb.2hónapja voltam akkor írattam fel a gyógyszert akkor is megvizsgált de azt mondta minden rendben.kiváló orvos.mondtam neki h szokott ott fájni azt mondta h attól van h nagy a pénisz és ott ingerli de most akkoris belehasít néha amikor pl ülök és tv-t nézek...tuti megnézetem nehogy vmi komoly legyen:S
2008. jún. 6. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!