Mi a különbség az izzadásgátló dezodorok között?
Mert van olyan amelyik golyós meg a másik azt hiszem h stifet a neve, ezek azok: (ezek csak példák)
Szóval a kis golyós az drágább de több milis is, valamelyik erősebb vagy jobban beszívódik a bőrbe?
Talán annyi, hogy a stift erősebb, a golyósnak viszont kisebb eséllyel látszik meg a nyoma a ruhán.
Alumíniummentesből elég kevéssel találkoztam eddig. A dm-ben van kétféle, egy spray és egy golyós, mindkettő az Alverde nevű termékcsaládból. Ezen kívül még a Lush-ban vannak alumíniummentesek. Nem olyan erősek, mint az alumíniumosak, de legalább nem egészségtelenek.
Én már nagyon régóta keresek alumínium-oxid menteset, de egyszerűen nem találok. Esetleg nem tudná valaki konkrétan leírni mi a neve és hol lehet kapni? (bocs az offért)
Azt hiszem a golyós jobban beszívódik, mint a stift. Erős izzadásnál a stift "összeállhat" és foltot hagyhat a ruhán, de szerintem az erősebb.
tegnap 19:31
Ahogy írtam, a dm-ben kapható Alverde termékcsaládon belül van kétféle dezodor, mindkettő alumíniummentes. A Lush boltokban pedig az összes dezodor ilyen, ott nem folyékony, hanem szilárd dezodorok vannak.
szóval visszatérve a kérdésemre, akkor annyi a különbség,hogy:
stift: erősebb,de foltot hagy
golyós: gyenge,de nem hagy foltot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!