Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a különbség az izzadásgátló...

Mi a különbség az izzadásgátló dezodorok között?

Figyelt kérdés

Mert van olyan amelyik golyós meg a másik azt hiszem h stifet a neve, ezek azok: (ezek csak példák)

[link]

[link]

Szóval a kis golyós az drágább de több milis is, valamelyik erősebb vagy jobban beszívódik a bőrbe?

2009. szept. 7. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
bármelyik verziót is választod, azt javaslom az aluménium-oxid menteseket válaszd, mert azok nem rákkeltőek.
2009. szept. 7. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
az áruk a különbség
2009. szept. 7. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán annyi, hogy a stift erősebb, a golyósnak viszont kisebb eséllyel látszik meg a nyoma a ruhán.

Alumíniummentesből elég kevéssel találkoztam eddig. A dm-ben van kétféle, egy spray és egy golyós, mindkettő az Alverde nevű termékcsaládból. Ezen kívül még a Lush-ban vannak alumíniummentesek. Nem olyan erősek, mint az alumíniumosak, de legalább nem egészségtelenek.

2009. szept. 14. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már nagyon régóta keresek alumínium-oxid menteset, de egyszerűen nem találok. Esetleg nem tudná valaki konkrétan leírni mi a neve és hol lehet kapni? (bocs az offért)

Azt hiszem a golyós jobban beszívódik, mint a stift. Erős izzadásnál a stift "összeállhat" és foltot hagyhat a ruhán, de szerintem az erősebb.

2009. szept. 14. 19:31
 5/7 anonim válasza:
100%
Nekem van egy dezodorom az ALOE EVER-Shield stick. Ebben a termékben semmilyen aluminium só nincs. Nem hagy foltot a ruhán. Viszont nekem nemm vált be. Nem volt elég hatékony. Megváltozott a testszagom és sokszor éreztem magam kellemetlenül emiatt. És egy kis idő után irritációt is kiváltott nálam. Le kellett cserélnem a régi jól bevállt aluminium sót bőven tartalmazó dezodorra. Mérlegelni kell, illetve lehet próbálgatni. Én így jártam.
2009. szept. 14. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 19:31

Ahogy írtam, a dm-ben kapható Alverde termékcsaládon belül van kétféle dezodor, mindkettő alumíniummentes. A Lush boltokban pedig az összes dezodor ilyen, ott nem folyékony, hanem szilárd dezodorok vannak.

2009. szept. 15. 01:50
 7/7 A kérdező kommentje:

szóval visszatérve a kérdésemre, akkor annyi a különbség,hogy:

stift: erősebb,de foltot hagy

golyós: gyenge,de nem hagy foltot

2009. szept. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!