Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent az ha barna hüvelyv...

Mit jelent az ha barna hüvelyváladékom van?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi történik,nagyon megvagyok ijedve,mert már kb 3-4 napja barnás folyásom van.Azthittem meg fog jönni,de mégsem,és ezt egyszerűen nem tudom hová tenni.Valami súlyosat jelent?Kezelésre van szükségem vagy orvosi segítségre?Komoly?Esetleg terhesség jele,vagy mit jelent ez?Kérlek válaszoljatok mert mostmár tényleg félek
2008. jún. 5. 22:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem mondani hogy csináltam egy terhességi tesztet de az egyértelműen azt mutatta hogy nem vagyok terhes..
2008. jún. 5. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
menj el az orvoshoz mindenképpen,eddig miért is nem mentél,ha nem csak vér és fura és más!????
2008. jún. 5. 23:53
 3/5 A kérdező kommentje:
lehet attól hogy még május elején bevettem egy 72 órás tablettát esetleg?
2008. jún. 6. 19:00
 4/5 anonim válasza:
Ha akkor volt ilyen folyásod, amikor amúgy is a menszeszednek lett volna az ideje, akkor nem biztos, hogy baj van veled. Lehet, hogy csak nem volt peteérésed, ezért nem volt erős vérzésed. Ha nincs más tünet pl. égés, viszketés, erős fájdalom, akkor lehet, hogy csak ennyi. A terhességet nem lehet kizárni soha, kivéve, ha nem szeretkeztél az elmúlt időszakban. A barnás folyás viszont nem a terhesség jele. Előfordul, hogy ha valaki terhes, akkor az aktuális menszesz idején "barnázik", de nem attól terhes, mert barnázik.
2008. jún. 6. 19:25
 5/5 A kérdező kommentje:
igazából nem most kéne megjönnie,de szedtem gyógyszert mert beteg voltam,semmi különös valami vírusos megfázás,és azthittem azért :S köszi az eddigi válaszokat nagyon remélem hogy nem vagyok terhes...
2008. jún. 6. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!