Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nekem még nem jött meg, de...

Nekem még nem jött meg, de azt szerettem volna, hogy most mi ez az ingadozás?

Figyelt kérdés
Az elején 6 hónapig nem jöhet? Mert barátnőmnek szinte minden hónapban megvolt, csak 3 nap különbség vagy valami. Ez egyéntől függ, nekem is 6 hónap lesz kb. vagy 3-4 nap késés, vagy mi? Nem értem!
2013. febr. 15. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én meg főleg nem!
2013. febr. 15. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi van?
2013. febr. 15. 21:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem értjük a kérdésed. Írd le légy szíves rendesen és érthetően.
2013. febr. 15. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:
az az igazság,hogy ahogy ezt most megfogalmaztad mi se értjük...
2013. febr. 15. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezt újra kellene fogalmazni, mert nem érthető , hogy mit akarsz kérdezni.

Egyébként nem egy forma a ciklus beállása kezdetben. Gondolom ez érdekelne. Nagyon sok lánynál már jól áll be az első menzesz után. De vannak, akiknél kimarad egy-két hónap. De kezdetben ez is normális.

Ha 6 hónapig nem jön meg az első után , akkor nőgyógyászhoz kell fordulni.

A lényeg, hogy a megjövetele után 3 éven belül be kell állni a normál ciklusnak.

Úgyhogy a barátnőd egy szerencsés alkat, hogy már a kezdetektől ilyen pontosan jön meg, teljesen egészséges a hormonműködése.

At, hogy nálad, hogy alakul nem lehet előre tudni. Kérdezd meg anyukádtól, hogy nála hogy volt, mert gyakran hasonlóan zajlik a lányoknál a menstruációs ciklus beállása, mint ahogy az édesanyjánál is zajlott.

2013. febr. 15. 21:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi sem értjük, hogy pontosan mire vagy kíváncsi. Mi az, hogy 6 hónapig nem jöhet? Mihez képest 6 hónapig?
2013. febr. 16. 06:32
 7/11 anonim ***** válasza:
16 éves korodig majdnem minden előfordulhat. Az is hogy késik, az is hogy nem is jön meg, és az is hogy megjön, de utána hónapoig kimarad. Ez mind természetes és nem kell aggódnod.
2013. febr. 16. 08:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Szinte mindenféle összevisszaság előfordulhat 16, 17 éves korodig. Lehet, hogy viszonylag rendszeresen jön, de bizony az is normális, ha rendszertelen, vagy többször ki is marad.
2013. febr. 16. 11:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Tehát én azt kérdeztem, hogy az első menses után meddig nem fog mutatkozni? Mert mindenkinek más, vagy mindenkinek egyforma? Ez lett volna a kérdés.
2013. febr. 16. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más.
2013. febr. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!