Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy megjött?

Lehetséges, hogy megjött?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta fájt a hasam, amikor észrevettem egy barna foltot. Atán huszonvalahány nap múlva újra jött, de már nagyobb volt. Aztán kitöröltem, amiben már volt vér.

2013. febr. 15. 15:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hogy érted?
2013. márc. 8. 22:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát... Még nem jön meg fendszeresen, meg nem piros...
2013. márc. 10. 14:57
 13/17 A kérdező kommentje:
*rendszeresen
2013. márc. 10. 14:58
 14/17 A kérdező kommentje:
És így most mit kell csinálni?
2013. márc. 29. 18:26
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell semmit sem csinálnod, még nagyon fiatal vagy. Majd úgy 16 éves korod körülre kell megjönnie rendszeresen, addig még az is lehet, hogy nem is jön meg egyáltalán, vagy ha megjön, akkor utána hónapokig kimarad.
2013. márc. 29. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Várható h 4 hetente most már jönni fog, és egyre nagyobb mennyiség, csak az első néhány hónapban van ez a barnás színű trutyi. Lehet kapni boltban egész vékony tisztasági betétet, ilyenkor ha lehet használd, h tiszta maradjon a fehérnemű, mondd el anyukádnak mi a szitu, és vegyen neked is betétet. Később meg majd jöhet a szárnyas betét, ami meg azért előnyösebb a simánál, mert ha nekilódul a vérzés, az folyik mindenfelé és elég kellemetlen tud lenni. Jah és én is mondom: Részvétem!
2013. márc. 29. 18:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már elmondtam anyunak. :)
2013. márc. 30. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!