Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki tudna mesélni endometriosis...

Ki tudna mesélni endometriosis betegségéről?

Figyelt kérdés

voltam hormon vizsgálaton, endometriosist gyanitanak.

nem tudom, hogy mi jön ezután?gyogyszeres kezelés vagy mütét?hosszú idő még meg gyógyulok??

Ha valaki már járt így, irja meg legyenszives a ,,folyamatát,,:))

ezután már nagyon szeretnék babát:))

2013. febr. 14. 19:03
 1/3 Sunflowers ***** válasza:

Szia!

Endometriózist biztosra csak laparaszkópia után lehet megállapítani. Valamint ebből nem lehet kigyógyulni...csak kezelni tudják. Szoktak felírni fogamzásgátlót, de ha babát szeretnél ez nyilván kiesik a képből. Egyébként azt mondják terhesség után nagy rá az esély, hogy enyhül, vagy talán elmúlik. Viszont azt tudni kell, hogy okozhat meddőséget is, függően attól, hogy mennyire súlyos.

[link]

2013. febr. 14. 21:08
 2/3 Sunflowers ***** válasza:
Remélem tudtam segíteni, az oldalon, amit linkeltem minden rajta van. Őszintén kívánom, hogy kiderüljön, csak téves riasztás volt, és egészséges vagy.
2013. febr. 14. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi szépen, nagyon aranyos vagy:)

probálok róla megtudni mindent:)még egyszer köszi

2013. febr. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!